Medi ambient

Notícies

  • 31 de juliol de 2020 El Ple aprova inicialment el Pla municipal de prevenció d'incendis forestals PPI

    El Ple de l’Ajuntament ha aprovat inicialment el Pla municipal de prevenció d’incendis forestals 2020-2025 (PPI), un document que estableix les infraestructures i les mesures per a aquests sis anys per reduir les causes dels incendis, limitar-ne els efectes i facilitar-ne l’extinció.

  • 22 de juliol de 2020 Avís en relació a la recollida domiciliària de restes de poda del dimarts 28 de juliol restes de poda

    Hem tancat l’admissió de sol·licituds per a la recollida domiciliària de restes de poda del dimarts 28 de juliol en superar la xifra màxima de peticions que pot assumir el servei (recollida de 180 saques per setmana). El tràmit es tornarà a habilitar dimarts 28 de juliol.

  • 2 de juliol de 2020 Vallromanes aposta pel tractament biològic a l’arbrat per al control de plagues Tractament biològic

    L’Ajuntament ha realitzat dos tractaments biològics per combatre el tigre del plàtan (Corythuca ciliaca) i el pugó del til·ler (Eucallipterus tiliae). L'actuació s’ha fet alliberant altres insectes autòctons, depredadors dels anteriors, la qual cosa n’afavoreix el manteniment d'altres que ajuden a controlar les plagues i alhora s’evita l’ús d’insecticides químics, de major impacte per al medi ambient.

Darrera actualització: 16.03.2020 | 14:59