Educació

Notícies

  • 18 de desembre de 2020 L’Escola bressol tornarà de vacances l’11 de gener en lloc del dia 8 Escola bressol Vallromanes

    El Govern municipal ha acordat modificar el calendari escolar de l’Escola bressol de Vallromanes perquè el curs es reprengui l’11 de gener en lloc del dia 8, com inicialment estava previst, d'acord a les recomanacions de la Generalitat de Catalunya.

  • 9 de desembre de 2020 Comença l’estudi per avaluar la qualitat de l’aire als centres educatius i equipaments municipals per prevenir la COVID-19 Avaluació

    Aquest dimecres, 9 de desembre, ha començat l’estudi per avaluar la qualitat de l’aire i la ventilació a diferents equipaments del municipi com a acció preventiva per evitar contagis per COVID-19. Aquesta mesura complementa les altres existents: ús de mascareta, rentat freqüent de mans, distància de seguretat i desinfecció d’espais.

  • 1 de desembre de 2020 Torna el programa 'Anem al teatre' Anem al teatre

    Aquest divendres, 4 de desembre, segueixen les activitats de teatre, música i dansa a les escoles del programa Anem al teatre, una iniciativa de l’Ajuntament de Vallromanes i de la Diputació de Barcelona que té com a objectiu potenciar la cultura i l’art entre la població infantil i juvenil mitjançant el marc educatiu.

Darrera actualització: 29.09.2020 | 09:11