Joventut

Notícies

  • 14 de maig de 2018 Nou Servei d’Assessorament en el consum de Drogues i Pantalles (SADIP) a la Mancomunitat del Galzeran SADIP

    S'ha presentat el nou Servei d'Assessorament en el consum de drogues i pantalles (SADIP) de la Mancomunitat del Galzeran, a la qual pertanyen els municipis de Vallromanes, Martorelles, Montornès del Vallès, Santa Maria de Martorelles i Vilanova del Vallès. A la presentació, que va tenir lloc el 10 de maig a Montornès del Vallès, va assistir l'alcalde, David Ricart.

  • 11 de maig de 2018 El 15 de maig, Eduquem [també en família] en l'ús de pantalles Ús de pantalles

    L’espai jove Àrea 51 acull el dimarts 15 de maig una nova xerrada del cicle  Espai Família que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. La sessió se centrarà en l'ús de les pantalles i està dirigida als pares dels joves i adolescents amb l’objectiu d'informar-los sobre les realitats emergents en l’àmbit de les tecnologies de la informació i de la comunicació i els usos i els riscos associats amb els nous dispositius mòbils.

  • 17 d'abril de 2018 'Orienta’t en família', xerrada adreçada a les famílies d'alumnes de 3r i 4t d'ESO La maleta de les famílies

    Aquest dimarts, dia 17,  se celebra la xerrada Orienta’t en família, adreçada a famílies d’alumnes de 3r i 4t d’ESO amb l’objectiu d’orientar-les en l’acompanyament dels seus fills i filles en la tria de l’itinerari educatiu i professional. La sessió començarà a les 18 h a l’espai jove Àrea51.

Darrera actualització: 11.04.2018 | 12:04