Comunicació

Contacte

Campanyes de publicitat institucional

Notícies

 • 10 de setembre de 2020 Canals d'informació oficials

  📲 En aquests moments en què tothom incrementa l’ús de la missatgeria instantània i el consum d’internet, cal anar amb compte amb la informació que contribuïm a compartir i que no prové de fonts o mitjans de comunicació oficials , ja que poden ser notícies falses (fake news).


  👉🏼  Us recomanem que per informar-vos feu servir els canals oficials de comunicació.
  🖥 Web municipal www.vallromanes.cat, on podeu fer gestions telemàtiques i trobar tota aquella informació publica que pugui ser del vostre interès
  📱 Xarxes socials (Facebook amb 1032 seguidors, Instagram amb 470 seguidors i Twitter  amb 1024 seguidors)
  ☎️  Per telèfon 935729159
  💻 Via mail (a la web podeu consultar-les)

  🗣 Nou canal de Whatsapp "Vallromanes Info" per rebre tota la informació municipal. Dona't d'alta a la web, més de 200 persones ja ho han fet!
  Pregunta’ns, consulta’ns, suggereix-nos.

 • 7 de setembre de 2020 Nova temporada a Ràdio Vallromanes radio vallromanes

  A partir d'aquest mes de setembre tornem a gravar la nostra programació habitual, garantint la seguretat dels nostres tècnics i col.laboradors.

  Engeguem la nostra programació amb una novetat, a partir del dia 14 de setembre, dia que gravarem els programes de Món Global Salut a càrrec de la nostra col.laboradora Eugènia Oliveras i del doctor Carles Luaces, us donem l'oportunitat de poder enviar les vostres preguntes sobre els temes que es tractaran a l'adreça de mail vallromanesradio@gmail.comfins el 13 de setembre, el doctor Luaces respondrà totes les vostres preguntes al final de cadascun dels programes emesos.

   

  Temes Món Global Salut programació setembre:

  1. La COVID

  2. La COVID a l'escola

  3. La grip i la bronquiolitis

   

   

 • 30 de juliol de 2020 El web municipal revalida el Segell InfoParticipa per la transparència informativa Segell InfoParticipa

  El web de l’Ajuntament ha revalidat el Segell InfoParticipa, un guardó atorgat per la UAB com a reconeixement a la transparència informativa dels webs de les institucions. En aquesta setena edició, Vallromanes ha obtingut una puntuació del 87,5%, la més alta del web municipal des que es va iniciar el Segell InfoParticipa. 113 ajuntaments dels 947 de Catalunya han obtingut aquesta distinció i dels 737 consistoris amb una població fins a 5.000 habitants, 36 han assolit aquest guardó.

Publicacions

Darrera actualització: 21.09.2020 | 09:07