Comunicació

Contacte

Campanyes de publicitat institucional

Notícies

 • 26 de març de 2021 Resolta la incidència tècnica de Ràdio Vallromanes

  La incidència tècnica que provocava la interferència de Ràdio Granollers en la recepció de Ràdio Vallromanes ha estat resolta amb la reparació del RDS.

 • 2 de març de 2021 Concurs per escollir logotip per al programa Ona Jove, de Ràdio Vallromanes RMV

  L’Àrea51 ha convocat un concurs de disseny per escollir el logotip per al programa Ona Jove, de Ràdio Vallromanes, un espai impulsat i produït des de l’equipament juvenil. El certamen està obert a joves d’entre 14 a 29 anys. Les propostes, que es poden fer individualment o en grup, s’han de presentar com a data límit el 19 de març de 2021 al correu electrònic area51espaijove@gmail.com.

 • 10 de setembre de 2020 Canals d'informació oficials

  📲 En aquests moments en què tothom incrementa l’ús de la missatgeria instantània i el consum d’internet, cal anar amb compte amb la informació que contribuïm a compartir i que no prové de fonts o mitjans de comunicació oficials , ja que poden ser notícies falses (fake news).


  👉🏼  Us recomanem que per informar-vos feu servir els canals oficials de comunicació.
  🖥 Web municipal www.vallromanes.cat, on podeu fer gestions telemàtiques i trobar tota aquella informació publica que pugui ser del vostre interès
  📱 Xarxes socials (Facebook amb 1032 seguidors, Instagram amb 470 seguidors i Twitter  amb 1024 seguidors)
  ☎️  Per telèfon 935729159
  💻 Via mail (a la web podeu consultar-les)

  🗣 Nou canal de Whatsapp "Vallromanes Info" per rebre tota la informació municipal. Dona't d'alta a la web, més de 200 persones ja ho han fet!
  Pregunta’ns, consulta’ns, suggereix-nos.

Publicacions

Darrera actualització: 21.09.2020 | 09:07