Salutació de l'Alcalde

Estimats vallromanins i vallromanines,

Viure en aquest petit poble del Vallès Oriental, envoltat de natura, fou una d´aquelles decisions que la Mercè i jo vàrem prendre de forma quasi impulsiva ara fa 20 anys. Buscàvem tranquil·litat i donar a les nostres tres filles una qualitat de vida que a Barcelona era impensable.

Allò que no sabíem aleshores i que hem anat descobrint de mica en mica era que el veritable tresor d´aquest poble no és només això: tranquil·litat, qualitat de vida o natura. El veritable tresor d´aquest poble és la seva gent. Gent meravellosa que saps que sempre estarà al teu costat, disposada a ajudar-te, si cal.

Per a mi és un honor i un privilegi poder accedir a l´alcaldia de Vallromanes per a poder servir-vos.

Us encoratjo a seguir fent d´aquest poble un poble únic, pel seu entorn, sí, però us encoratjo sobretot a seguir sent com sou.

Us encoratjo a seguir estimant Vallromanes, a cuidar Vallromanes, a portar aquest poble  al vostre cor, perquè continuï sent una petita joia.

El meu compromís és amb tots i cadascun de vosaltres. Permeteu-me, us ho prego, tornar-vos una petita part del que ens heu donat, a mi i a la Mercè.

Moltes gràcies.

Jordi Pereda Manyer
19 de juny de 2023

 

Darrera actualització: 22.06.2023 | 09:35
Darrera actualització: 22.06.2023 | 09:35