Salut

COVID-19

Proves PCR

Com evitem un rebrot?

Detecció de contactes

Què fer si en tenim símptomes?

Detecció precoç de casos sospitosos

Contacte estret d'un cas positiu

T'han fet la prova PCR?

Tallem els rebrots

Estiu amb prevenció

Estiu amb prevenció (2)

Coronavirus SARS-CoV-2

Font: Generalitat de Catalunya

El coronavirus és un tipus de virus que circula entre els animals però alguns d’ells també poden afectar a éssers humans i poden causar problemes respiratoris que majoritàriament produeixen simptomatologia lleu. El coronavirus SARS-CoV-2 és un nou tipus de coronavirus que pot afectar les persones i que es va detectar per primera vegada el desembre de 2019 a la ciutat de Wuhan, província de Hubei, a la Xina. Majoritàriament, en un 80% dels casos només produeix símptomes lleus respiratoris.

Informació municipal

 

 

Cat@Salut La Meva Salut

El Cat@SalutLa Meva Salut és un espai digital segur que et permet, a través d'una identificació digital, accedir a la teva informació personal de salut, fer consultes i realitzar tràmits. Accedeix  aquí.

Horari CAP Vallromanes

L’horari d’atenció al públic és:

 • Dimarts, dimecres i divendres, de 8 a 15 h. Només atenció a pacients amb malaties cròniques amb visita programada.
 • La resta de pacients s'atén al CAP Montmeló.

La pediatria es fa al CAP Montornès, de 8 a 20 h.

 

Riscos de les drogues i com prevenir-ne el consum

Mosquit tigre

Cicle de vida, on es troba, prevenció i picades (Generalitat de Catalunya)

"Al mosquit tigre, ni una gota d'aigua" (vídeo de la Diputació de Barcelona)

Adeu polls

La presència de polls al cap és molt habitual pel fàcil contagi entre persones, la ràpida reproducció d'aquests insectes i les resistències generades als tractaments.Els polls del cap piquen per alimentar-se de la sang, causant irritació i picor. Gratar-se pot desencadenar lesions a la pell i infeccions secundàries.

Propietats nutricionals dels aliments

Notícies

 • 3 de setembre de 2020 Reunió entre Ajuntament, direcció de l'Escola Bressol i Institut-Escola Els Tres Pins i direcció de l'ABS per preparar l'inici del curs escolar reunio escoles

  Ahir dimecres es va celebrar una reunió de treball entre l’Ajuntament, les direccions de l´Escola Bressol i de l´Institut Escola Els Tres Pins i la direcció de l'Àrea Bàsica de Salut, per tal de preparar en detall l'inici del curs escolar. Des de l'Ajuntament s'ha aprofitat per fer entrega als centres educatius de dos lots de material de protecció entre els que hi ha sis pistoles termogràfiques per a prendre la temperatura a l'entrada dels centres educatius.

 • 2 de setembre de 2020 Reunió entre les regidories de salut i educació i la direcció de l'ABS reunio ABS

  L’Ajuntament va acollir aquest dimarts al matí, una reunió entre la direcció de l’ABS i les regidories de salut i d’educació.
  L’objectiu de la reunió va ser continuar amb la coordinació i rebre informació sobre diferents temes relacionats amb la situació actual del nostre municipi, com l’evolució dels casos de la COVID, la tornada a l’escola i la previsió d’obertura del CAP.
  Vallromanes es manté amb un baix risc respecte els casos de la COVID, però no hem de baixar la guàrdia, hem de continuar treballant units per minimitzar riscos.

 • 31 d'agost de 2020 Noves mesures COVID aplicades a tot Catalunya poster cononavirus

  Us fem arribar les noves mesures aplicades a tot Catalunya prohibint les trobades i reunions de mes de 10 persones.

Darrera actualització: 06.10.2020 | 08:24