Salut

Cat@Salut La Meva Salut

El Cat@SalutLa Meva Salut és un espai digital segur que et permet, a través d'una identificació digital, accedir a la teva informació personal de salut, fer consultes i realitzar tràmits. Accedeix  aquí.

Horari CAP Vallromanes

Del 29 de julol al 30 d'agost de 2019, el CAP Vallromanes romandrà tancat. Les visites s'atendran en altres centres. Consulta horari i lloc d'atenció aquí.

Onada de calor

Mosquit tigre

Cicle de vida, on es troba, prevenció i picades (Generalitat de Catalunya)

"Al mosquit tigre, ni una gota d'aigua" (vídeo de la Diputació de Barcelona)

Adeu polls

La presència de polls al cap és molt habitual pel fàcil contagi entre persones, la ràpida reproducció d'aquests insectes i les resistències generades als tractaments.Els polls del cap piquen per alimentar-se de la sang, causant irritació i picor. Gratar-se pot desencadenar lesions a la pell i infeccions secundàries.

Propietats nutricionals dels aliments

Notícies

  • 23 d'abril de 2019 Canvi temporal d'horari del CAP Vallromanes Horari provisional CAP Vallromanes

    A partir d’avui, dimarts 23 d’abril, el CAP de Vallromanes canvia provisionalment l'horari fins que la manca de professionals de l’equip es pugui solucionar. Després, el CAP recuperarà l’horari habitual.

  • 7 de març de 2019 Comunicat del Govern municipal sobre el servei de salut del CAP

    L’equip de govern municipal ha mantingut converses amb els representants del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

  • 17 de gener de 2019 Canvis de personal al CAP Vallromanes CAP Vallromanes

    L’alcalde, David Ricart, ha mantingut diverses reunions amb el fins ara director de zona del Departament de Salut de la Generalitat, Eduard Carrión, per abordar la substitució d’una de les doctores del CAP Vallromanes perquè l’atenció sanitària continués prestant-se de manera idònia al poble.

Darrera actualització: 01.07.2019 | 13:22