Salut

Cat@Salut La Meva Salut

El Cat@SalutLa Meva Salut és un espai digital segur que et permet, a través d'una identificació digital, accedir a la teva informació personal de salut, fer consultes i realitzar tràmits. Accedeix  aquí.

Horari CAP Vallromanes

L’horari d’atenció al públic és:

 • Dilluns i dijous: de 14 a 20h
 • Dimarts, dimecres i divendres: de 8 a 14h

La pediatria es fa els 5 dies al CAP de Vilanova:

 • Dilluns, dimecres i divendres: de 8 a 14h
 • Dimarts i dijous: de 14 a 20 h

+ info: ICS

Campanya de vacunació contra la grip

La campanya de vacunació contra la grip està adreçada especialment a persones majors de 60 anys, amb problemes de salut crònics i condicions de risc, professionals sanitaris i embarassades. Demana'n informació al CAP Vallromanes (93 572 98 05).

Mosquit tigre

Cicle de vida, on es troba, prevenció i picades (Generalitat de Catalunya)

"Al mosquit tigre, ni una gota d'aigua" (vídeo de la Diputació de Barcelona)

Adeu polls

La presència de polls al cap és molt habitual pel fàcil contagi entre persones, la ràpida reproducció d'aquests insectes i les resistències generades als tractaments.Els polls del cap piquen per alimentar-se de la sang, causant irritació i picor. Gratar-se pot desencadenar lesions a la pell i infeccions secundàries.

Propietats nutricionals dels aliments

Notícies

 • 31 d'octubre de 2019 Torna el cicle de passejades ‘A cent cap als cent’ A cent cap als cent

  El dimecres 13 de novembre arrencarà un nou cicle de passejades A cent cap als cent, coorganitzat per l’Ajuntament de Vallromanes i la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de l’Associació de la Gent Gran. Aquest any, Vallromanes comparteix grup amb Centelles, Caldes de Montbui i Begues, per la qual cosa els i les caminants d’aquestes poblacions visitaran la resta de localitats.

 • 8 d'octubre de 2019 Dilluns 14 d’octubre, campanya de donació de sang Donació de sang

  La delegació a Vallromanes de l’associació Donants de Sang del Vallès Oriental promou una nova campanya de donació de sang per al proper dilluns, dia 14 d’octubre, de 17 a 21 h al Casal de Cultura.

 • 2 d'octubre de 2019 L’Ajuntament lliura 350 euros a l’AECC per lluitar contra el càncer lliurament del xec

  L’Ajuntament ha col·laborat en la recollida de fons per lluitar contra el càncer amb una aportació econòmica de 350 euros. Aquest dimarts, el tercer tinent d’alcalde, Carles Ortiz, n’ha fet el lliurament del xec a la presidenta de la delegació vallromanina de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC), Maite Mellado.

Darrera actualització: 06.11.2019 | 14:41