Educació

Notícies

 • 17 de setembre de 2020 L’Ajuntament dona suport als centres educatius per garantir-hi la seguretat davant la pandèmia Els Tres Pins

  L’Ajuntament treballa coordinadament amb l’Institut Escola Els Tres Pins i l’Escola Bressol per complir amb les mesures i protocols sanitaris davant la pandèmia i garantir la seguretat als dos centres educatius.

 • 8 de setembre de 2020 Inici de curs a l'Escola Bressol escola bressol

  Ahir es va obrir el nou curs escolar 2020-2021 a l'Escola Bressol de Vallromanes amb 43 infants.
  Durant aquesta setmana i la vinent, es farà el període d'acollida amb infants i famílies, amb horaris adaptats i progressius i grups reduïts.

  Infants i famílies s'han mostrat contents tot i les preocupacions que comporta la gestió de la pandèmia i els protocols establerts. Entre les mesures adoptades, hem organitzat entrades i sortides esglaonades per 2 portes d'accés diferenciades i control de temperatura a l'arribada i neteja de mans. La setmana passada la brigada municipal va estar treballant a l'escola per a sectoritzar el pati per a que cada classe tingui el seu propi espai i poguem mantenir les distàncies entre els diferents grups de l'escola

 • 7 de setembre de 2020 Nou logotip Institut-Escola Els Tres Pins logo tres pins guanyador

  D'un total de 13 propostes rebudes, el jurat ha decidit que el guanyador del concurs del nou logotip de l'Institut-Escola, organitzat per l'AMPA el passat mes de juny i en el que ha col·laborat l'Ajuntament, membres de la comunitat educativa i artistica del poble, ha estat el següent:

  Familia Castillo Marco

  I ha decidit atorgar una menció especial al dibuix de l'alumnat mes votat, per la seva creativitat i promoció del sentiment de convivència, realitzat per les germanes Valeria i Valentina Amado Alcantara. 

  Properament l'Ajuntament celebrarà un acte d'entrega de premis. 

  Moltes felicitats a tots els participants

Darrera actualització: 29.09.2020 | 09:11