Medi ambient

Parc de la Serralada Litoral

Vallromanes forma part del Parc de la Serralada Litoral.

Notícies

  • 20 de maig de 2019 Capturades 76 reines de vespa asiàtica a Vallromanes Trampa per capturar vespa asiàtica

    La col·locació de 38 trampes a Vallromanes contra la vespa asiàtica (Vespa velutina) ha permès capturar 76 vespes reina d’aquesta espècie. La iniciativa, impulsada per la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament amb la col·laboració del cap de la brigada municipal i expert apicultor, Josep Campins , es va posar en marxa al març, mes en què les reines desperten de la hibernació i comencen a fer el niu embrionari.

  • 6 de març de 2019 Comença la poda d'un centenar de plataners Poda plataners

    Aquesta setmana s’ha iniciat la poda de manteniment de 108 plataners de la Rambla de Vallromanes. La previsió és que les feines s'allarguin fins a mitjan mes de març.

  • 14 de desembre de 2018 Xerrada informativa per presentar el projecte Col·lectiu solar del Vallès Oriental Sessió informativa

    L’Ajuntament de Vallromanes i el Col·lectiu solar Vallès Oriental presentaran el dimecres 19 de desembre a les 19 h al Casal de Cultura el projecte de sobirania energètica sense ànim de lucre “Col·lectiu solar”, que promou la liberalització de l’energia implantant la solar a escala local. Amb aquesta sessió informativa, comença la inscripció per a la compra i instal·lació col·lectiva de panells solars per a 300 habitatges, equipaments municipals i empreses amb el suport d'ajuntaments del Vallès Oriental, entre ells el de Vallromanes.

Darrera actualització: 18.04.2018 | 14:18