Medi ambient

Parc de la Serralada Litoral

Vallromanes forma part del Parc de la Serralada Litoral .

Notícies

  • 6 de març de 2019 Comença la poda d'un centenar de plataners Poda plataners

    Aquesta setmana s’ha iniciat la poda de manteniment de 108 plataners de la Rambla de Vallromanes. La previsió és que les feines s'allarguin fins a mitjan mes de març.

  • 14 de desembre de 2018 Xerrada informativa per presentar el projecte Col·lectiu solar del Vallès Oriental Sessió informativa

    L’Ajuntament de Vallromanes i el Col·lectiu solar Vallès Oriental presentaran el dimecres 19 de desembre a les 19 h al Casal de Cultura el projecte de sobirania energètica sense ànim de lucre “Col·lectiu solar”, que promou la liberalització de l’energia implantant la solar a escala local. Amb aquesta sessió informativa, comença la inscripció per a la compra i instal·lació col·lectiva de panells solars per a 300 habitatges, equipaments municipals i empreses amb el suport d'ajuntaments del Vallès Oriental, entre ells el de Vallromanes.

  • 15 de novembre de 2018 La brigada municipal neteja el torrent de Can Palau per millorar l’evacuació de les aigües pluvials Torrent de Can Palau

    La brigada municipal ha iniciat els treballs de neteja del torrent de Can Palau, que separa els termes municipals de Vallromanes i Vilanova del Vallès. Amb aquesta actuació es pretén millorar les condicions de la vegetació i l’evacuació de les aigües pluvials.

Darrera actualització: 18.04.2018 | 14:18