Joventut

Àmbit municipal i de la Comunitat del Galzeran

Ús de pantalles

Riscos de les drogues i com prevenir-ne el consum

SADIP

ASSIR / TARDA JOVE

Què és Tarda Jove?

Tarda Jove és un servei que ofereixen professionals de l’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR) de l’Institut Català de la Salut als i les joves de menys de 25 anys de manera confidencial i gratuïta.

Informació Tarda Jove

 • Telèfon: 93 879 24 24
 • WhatsApp: 634 66 70 34
 • Dia i hora: dijous feiners, de 17 h a 19.30 h.

On és el servei?

Al CAP Vallès Oriental (carrer Museu, 19, Granollers)

Mapa de recursos formatius i laborals del Vallès Oriental

Informació en aquest enllaç.

Notícies

 • 22 de desembre de 2020 L’Àrea51 organitza la 2a edició de CooperArt CooperArt

  Aquest dimarts, 22 de desembre, l’espai jove Àrea51 organitza la primera sessió de la segona edició de CooperArt, un projecte mitjançant el qual es desenvolupa un procés de creació artística relacionada amb l’activisme, la cooperació, els drets humans i la justícia social d’interès per al jovent.

 • 23 de novembre de 2020 El Casal de Cultura acull el 25-N l’obra ‘3,2,1... Zero’, contra la violència masclista 3,2,1..Zero

  El 25 de novembre, Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, el Casal de Cultura oferirà 3,2,1... Zero. Contra la violència de gènere. L’obra, de la companyia La Jarra Azul, està dirigida per Òscar García, qui ha estat tècnic de Cultura de l’Ajuntament de Vallromanes. Inicialment, l’espectacle s’havia de representar el 14 de novembre, però es va haver d’ajornar a causa de les restriccions per la COVID-19.

 • 20 de novembre de 2020 Un vallromaní participa en el projecte Connecta Jove VO, de formació i inserció laboral per a joves Connecta Jove VO
  • Un vallromaní participa en la formació Automatització i logística 4.0 de Connecta Jove VO, un projecte d’orientació, formació i incorporació al mercat laboral a joves entre 16 i 29 anys de la comarca del Vallès Oriental. La iniciativa s’emmarca en la convocatòria de Projectes Singulars, finançada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Economia Social i el Fons Social Europeu (Iniciativa d’Ocupació Juvenil).
Darrera actualització: 11.01.2021 | 13:31