Joventut

Notícies

  • 24 de maig de 2018 Programa d'activitats Estiu Jove 2018 Estiu Jove 2018

    El dimecres 30 de maig s'inicia el període d'inscripcions per a l'Estiu Jove, un programa d'activitats adreçat a joves de l'ESO i dissenyat conjuntament pels ajuntaments de Vallromanes i Vilanova del Vallès.

  • 14 de maig de 2018 Nou Servei d’Assessorament en el consum de Drogues i Pantalles (SADIP) a la Mancomunitat del Galzeran SADIP

    S'ha presentat el nou Servei d'Assessorament en el consum de drogues i pantalles (SADIP) de la Mancomunitat del Galzeran, a la qual pertanyen els municipis de Vallromanes, Martorelles, Montornès del Vallès, Santa Maria de Martorelles i Vilanova del Vallès. A la presentació, que va tenir lloc el 10 de maig a Montornès del Vallès, va assistir l'alcalde, David Ricart.

  • 11 de maig de 2018 El 15 de maig, Eduquem [també en família] en l'ús de pantalles Ús de pantalles

    L’espai jove Àrea 51 acull el dimarts 15 de maig una nova xerrada del cicle  Espai Família que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. La sessió se centrarà en l'ús de les pantalles i està dirigida als pares dels joves i adolescents amb l’objectiu d'informar-los sobre les realitats emergents en l’àmbit de les tecnologies de la informació i de la comunicació i els usos i els riscos associats amb els nous dispositius mòbils.

Darrera actualització: 11.04.2018 | 12:04