Fires i festes

Cavalcada de Reis: 5 de gener

Festa Major de Sant Vicenç: 22 de gener (festa local)

Tres Tombs: gener-febrer

Mercat de Vi i Formatge: gener-febrer

Carnestoltes

Sant Jordi (23 d'abril)

Sant Joan (24 de juny)

Jornades Gastronòmiques de Tastets: setembre

Festa Major de Sant Miquel: 29 de setembre (festa local)

Castanyada: 31 d'octubre

Caga Tió: desembre

 

Notícies

  • 18 de setembre de 2019 Vallromanes reforça les accions a la festa major per prevenir el consum d’alcohol en menors SomExemple

    Aquest dissabte, dia 21, l’Ajuntament i CRÍTIC, el Pla de Prevenció en el Consum de Drogues i Pantalles de la Mancomunitat del Galzeran, reforçaran els seus serveis per prevenir que els menors d’edat consumeixin alcohol a la via pública. L’objectiu és conscienciar sobre els efectes negatius de l'alcohol en la salut. A aquesta substància, considerada una droga per l’OMS, se la relaciona, entre altres, amb conductes violentes i sexuals de risc i amb accidents de trànsit.

  • 17 de setembre de 2019 Divendres 20 comença la festa major de Sant Miquel Festa major Sant Miquel 2019

    Aquest divendres, dia 20, es dona el tret de sortida a la festa major de Sant Miquel, que té com a dia central el 29, diada de Sant Miquel, copatró de Vallromanes. Una quarantena d’actes configuren el programa, que planteja activitats per als joves, gent gran, famílies i per a tots els públics.

  • 5 de setembre de 2019 Actes de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya Diada Nacional de Catalunya 2019

    El programa d'actes s'iniciarà dimarts 10 de setembre a les 19 h al Casal de la Gent Gran amb un concert d’havaneres del grup Els Escamarlans de Palau, que anirà acompanyat del tradicional rom cremat (gentilesa del restaurant La Noguera). 

Publicacions

Darrera actualització: 15.11.2019 | 14:21