Ràdio Vallromanes arrenca la nova temporada dilluns 16 de setembre

Divendres, 13 de setembre de 2019 a les 00:00

Ràdio Vallromanes comença dilluns 16 de setembre la nova temporada amb una vintena de programes, produïts i conduïts, pràcticament en la seva totalitat, per un grup de col·laboradors i col·laboradores.

La nova graella manté els espais més antics de l’emissora, com Temps era Temps (Ferran Martínez), Albert Wind & Fire (Albert Pocurull), Els diamants de l’Etienne (Etienne Muylle), amb altres de més recent creació com Món Global i Món Global Salut (Eugènia Oliveras), Temps de Jazz (Ferran Martínez), Penjada dels núvols (Alicia García), Flamenquejant amb tu (Ferran Martínez), L’Hora Poètica (Grup Poètic de Vallromanes), Gòspel (Etienne Muylle), Imatge i bellesa amb la Mar Lugué, Alcohólicos Anónimos, Ona Jove (espai jove Àrea51), ForSalut (Miquel Rodríguez) i Vallromanes Rock (José Miguel López). En aquesta nova temporada s’incorpora el programa Cel de flors, de creixement personal. En aquesta temporada es manté el programa extern Fes Ta Festa, dedicada a la cultura popular i que compta amb la participació del vallromaní Víctor Pàmies.

La programació també té un espai mensual de 15 minuts reservat als grups municipals amb representació al Consistori, conduït per Mar Loire, on els edils de les diferents formacions polítiques parlen de l’actualitat local. La graella es completa amb informació de servei: El Temps (amb Manel Cascante (compte de Twitter @TempsVallromane) i L’Agenda (Mar Loire).

Cal destacar també la bona qualitat de la música de continuïtat, un dels segells de distinció de Ràdio Vallromanes.

En aquesta temporada, Ràdio Vallromanes estrena perfil a Twitter (@RVallromanes).

Més informació: http://radio.vallromanes.cat/radios/

Darrera actualització: 13.09.2019 | 14:51