Salutació de l'Alcalde

Vaig conèixer Vallromanes el 1995 venint a fer-hi castells, una de les meves passions. En Camil Ros era Regidor de Cultura i va contractar la colla castellera de la qual jo feia de Cap de Colla. Amb els anys, però, vaig anar substituint els castells pels cavalls, i va ser casualment per això que ens vam establir a Vallromanes el 2004. Buscàvem una casa amb terreny per a complir el nostre somni de viure amb els nostres cavalls, i penso que enlloc podíem haver trobar un millor indret que en aquest poble verd, petit i tranquil, on gaudeixo la vida amb la Sònia, l'Aina i l'Arlet.

Sóc nascut a Barcelona el 1965, però em vaig fer a Montcada i Reixac, on vaig estar molt implicat socialment; a l'associació de veïns, en un grup de joves, en lluites ecologistes, dirigint una revista, fent ràdio, fundant la colla castellera, i també en política, on vaig ser regidor.

Vaig començar a treballar als 15 anys fent d'aprenent de fuster, ofici que vaig aprendre a l'Escola del Treball de Barcelona. Des d'aleshores he fet moltes feines: de fuster, de transportista, de promotor del català en el comerç i a internet. He treballat a l'empresa privada i també a la pública; Ajuntament de Montcada i Reixac, Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Consell Comarcal del Vallès Oriental com a President i ara, a l'Ajuntament de Vallromanes com a Alcalde.

Em sento molt afortunat de fer la feina d'alcalde que tant m'agrada al poble del qual estic enamorat.

David Ricart i Miró, alcalde de Vallromanes

Correu electrònic: ricartmd@vallromanes.cat

Darrera actualització: 06.10.2022 | 16:58
Darrera actualització: 06.10.2022 | 16:58