El Ple aprova consultar la població sobre un terç de les inversions i la bandera del municipi

Divendres, 18 de gener de 2019 a les 13:00

El Ple va aprovar ahir, dijous 17 de gener, convocar dues consultes ciutadanes perquè la població pugui decidir el destí d’un terç de les inversions del pressupost de 2019 i sobre la bandera del municipi entre dues propostes presentades per la Direcció General d’Administració Local.

L’aprovació es va fer amb els vots favorables de MxV-ERC, PDeCAT i IVALL. El grup GdV s’hi va abstenir (va assenyalar que el seu sentit del vot era favorable per als pressupostos participatius i abstenció per a l’elecció de la bandera perquè considerava, entre altres, que en el seu disseny havia de participar la població).

Pressupostos participatius

La primera consulta es farà del 28 de gener a l’11 de febrer, en la qual les persones de més de 16 anys empadronades a Vallromanes podran votar quina d’aquestes actuacions es farà el 2019:

  • Aparcament al carrer Vista Alegre
  • Millores al Casal de Cultura
  • Reforma de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà
  • Nova passera a la Rambla de Vallromanes, a l’altura del Casal
  • Millores a l’Escola bressol

La votació es podrà fer des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet o presencialment des d’un terminal instal·lat a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (al web de l’Ajuntament s’ampliarà  aquesta informació).

Elecció de la bandera oficial

El Ple també va aprovar ahir les bases per realitzar una consulta a la població perquè pugui decidir quina bandera considera més representativa per al municipi entre les dues propostes presentades per la Direcció General d’Administració Local. La consulta es farà de l’1 al 15 de març i podran participar-hi les persones de més de 16 anys empadronades a Vallromanes.

Actualment, Vallromanes no disposa de bandera oficial i compta amb l’escut municipal sobre un fons de tela blanca.

Darrera actualització: 18.01.2019 | 14:08