Notícies

Pàgina 1 de 14
 • 18 d'abril de 2019 Canvi d'horari de l'OAC per al dia 18 d'abril de 2019

  L'Oficina d'Atenció al Ciutadà tancarà avui a les 14 h. Aquesta informació substitueix l'anterior (publicada el 17 d'abril de 2019).

 • 17 d'abril de 2019 Horari de l'Ajuntament el dia 18 d'abril de 2019

  Amb motiu de les festes de Setmana Santa, l’Ajuntament romandrà tancat la tarda del dijous 18 d’abril.

 • Feina estiu 16 d'abril de 2019 L’Àrea51 i l’Oficina Jove del Vallès Oriental organitzen una xerrada sobre les feines d’estiu per als i les joves

  L’espai jove Àrea51 i el Servei de Treball de l’Oficina Jove del Vallès Oriental organitzen per al dijous 25 d’abril una xerrada adreçada als i a les joves de més de 16 anys sobre les feines d’estiu. En aquesta sessió, s’explicarà quins llocs de treball són els més demanats en els mesos estivals i es donaran a conèixer les eines més efectives en la recerca de feina.

 • ACCPOLC 15 d'abril de 2019 El Cap de la Guàrdia Municipal remarca el paper important dels guàrdies en la seguretat dels pobles al congrés de l’ACCPOLC

  El Cap de la Guàrdia Municipal de Vallromanes, Jordi Franco, va participar el 10 d'abril al Congrés de l’Associació de Caps i Comandaments de Policies Locals de Catalunya (ACCPOLC), que es va celebrar al Vendrell. Franco, membre de la comissió de treball de l’ACCPOLC sobre la futura Llei de Policia de Catalunya, va posar de manifest la rellevància dels i les guàrdies municipals en la seguretat ciutadana i en el treball de proximitat als municipis petits, amb una població inferior als 5.000 habitants.

 • Consells de seguretat 13 d'abril de 2019 Consells de seguretat al domicili

  L’augment de la mobilitat de les persones durant les festes i períodes de vacances incrementa el risc de ser víctima d’un delicte de robatori a l'habitatge. Per minimitzar les situacions de risc, la Guàrdia Municipal i els Mossos d’Esquadra recomanen seguir les següents mesures de seguretat.

 • Sant Jordi 12 d'abril de 2019 Sant Jordi a Vallromanes

  El dimarts 23 d’abril a la tarda la Plaça de l’Església es convertirà en escenari de celebració de la Diada de Sant Jordi, amb parades de llibres i roses, lectura pública de textos i l’Hora del conte. El dissabte 27 d’abril tindrà lloc el tradicional Sopar de Sant Jordi, que aquest any arriba a l’11a edició.

 • IF 10 d'abril de 2019 'If (L'últim desig)', de Vero Cendoya, arriba al Casal aquest dissabte

  La coreògrafa i pintora Vero Cendoya porta aquest dissabte, dia 13 d’abril, al Casal de Cultura (20.30 h) IF (lL’últim desig) , un viatge emocional on el cos i la paraula condueixen l’espectador a un ambient carregat de records i personatges imaginaris.

 • Curs ocupacional 9 d'abril de 2019 Curs de formació ocupacional

  L'Escola Pia de Granollers organitza el curs “Operacions auxiliars de serveis administratius i generals”, adreçat a les persones en situació de desocupació de la comarca del Vallès Oriental.

 • 4 d'abril de 2019 Espai per a persones joves emprenedores

  L’Empresa Municipal per la Formació i Ocupació (EMFO) coordina el projecte Mollet Hub, un espai de col·laboració entre l’administració pública i l’empresa privada per capacitar les persones joves i emprenedores perquè puguin tirar endavant noves idees. Aquest punt de trobada, ubicat a Mollet del Vallès, promou la innovació, la creativitat, la formació i el networking.

 • Balcó ajuntament 3 d'abril de 2019 L’Ajuntament omple de flors grogues els balcons del Consistori

  Jardineres i flors grogues omplen els balcons de la façana de l’Ajuntament des de darrera hora d'aquest matí. La pancarta que expressava “llibertat presos polítics” i el llaç groc han estat despenjats avui per operaris de la brigada municipal en compliment del requeriment de la Junta electoral de zona a partir de la denúncia presentada per la formació política Ciutadans.

 • Guia d'entitats 3 d'abril de 2019 L’Ajuntament edita una guia d’entitats del poble

  Amb el títol “A Vallromanes, si t’avorreixes, és perquè vols”, l’Ajuntament ha editat una guia per donar a conèixer l’àmplia oferta d’activitats de les entitats del poble. Mitjançant aquest llibret, en format butxaca, l’usuari i usuària pot saber què fa cada associació, com contactar amb ella i el lloc de trobada dels socis i de les sòcies.

 • Portes obertes 3 d'abril de 2019 Divendres 5 d'abril, jornada de portes obertes a l'Escola bressol

  L’Escola bressol de Vallromanes fa jornada de portes obertes divendres, dia 5, de 17.30 h a 19 h per donar a conèixer el centre i el seu projecte educatiu.

Pàgina 1 de 14
Darrera actualització: 05.06.2018 | 13:00
Darrera actualització: 05.06.2018 | 13:00