Notícies

 • Ajuntament de Vallromanes Moció de resposta a la sentència del Tribunal Suprem 15 d'octubre de 2019

  Moció de resposta a la sentència del Tribunal Suprem per demanar l'amnistia per a les persones preses polítiques catalanes en defensa del dret d'autodeterminació.

  Aquest dimecres 16 d'octubre, se celebra Ple extraordinari urgent de l'Ajuntament. La sessió començarà a les 21 h a la Sala de Conferències.

 • Ajuntament de Vallromanes Concentració de rebuig per la sentència 14 d'octubre de 2019

  Concentració de rebuig per la sentència condemnatòria avui a les 13 h davant l'ajuntament de Vallromanes.

 • Centre de dia Dimarts 22 d’octubre, sessió informativa i portes obertes del Centre de Dia 10 d'octubre de 2019

  L’Ajuntament i l’empresa que gestiona el Centre de Dia, L’Onada, han preparat una sessió informativa i de portes obertes per al dimarts 22 d’octubre a les 18 h a la seu de les instal·lacions (Joan Carsi, 5). Els i les assistents podran conèixer més detalladament l’equipament, respondre qüestions dels veïns i veïnes i resoldre dubtes.

 • reunió Vallromanes-Vilanova Vallromanes i Vilanova posen fil a l’agulla per unir els dos municipis amb un carril bici i de vianants 9 d'octubre de 2019

  L’equip de Govern de Vallromanes (MxV-ERC i IVALL) i el de Vilanova del Vallès s’han reunit aquest dimarts, 8 d’octubre, a Vallromanes per tractar diferents temes que afecten els dos municipis i crear sinergies de treball en diferents àmbits per millorar la resposta a les necessitats dels seus vilatans. Entre les qüestions, s’ha abordat la creació d’un carril bici i de vianants, proposta recollida al programa de l’executiu vallromaní per al mandat 2019-2023.

 • Sortida PSL Sortida al Parc de la Serralada Litoral per conèixer la flora característica de l'entorn 8 d'octubre de 2019

  El Parc de la Serralada Litoral organitza una sortida el pròxim diumenge, 13 d’octubre, per conèixer les espècies de flors del seu entorn.

 • Donació de sang Dilluns 14 d’octubre, campanya de donació de sang 8 d'octubre de 2019

  La delegació a Vallromanes de l’associació Donants de Sang del Vallès Oriental promou una nova campanya de donació de sang per al proper dilluns, dia 14 d’octubre, de 17 a 21 h al Casal de Cultura.

 • Mural La façana de l’Escola Bressol lluirà un mural artístic d’una il·lustradora de Vallromanes 7 d'octubre de 2019

  La il·lustradora vallromanina Evelyne Duverne és l’autora del mural artístic que ha començat a pintar-se a la façana de l’Escola Bressol. Duverne, mare d’un dels infants del centre, va proposar la idea de renovar la imatge de la paret exterior, que fins ara recollia el nom de l’equipament acompanyat de dos dibuixos (un nen i una nena jugant).

 • la pinya 71 Surt el número 71 de 'la pinya' 4 d'octubre de 2019

  El número 71 del butlletí d’informació municipal de Vallromanes, la pinya, destaca en portada la bandera municipal -triada mitjançant un procés de participació ciutadana-, i l’especial de festa major de Sant Miquel.

 • lliurament del xec L’Ajuntament lliura 350 euros a l’AECC per lluitar contra el càncer 2 d'octubre de 2019

  L’Ajuntament ha col·laborat en la recollida de fons per lluitar contra el càncer amb una aportació econòmica de 350 euros. Aquest dimarts, el tercer tinent d’alcalde, Carles Ortiz, n’ha fet el lliurament del xec a la presidenta de la delegació vallromanina de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC), Maite Mellado.

 • Festa major La festa major de Sant Miquel en imatges 2 d'octubre de 2019

  Del 20 al 30 de setembre Vallromanes ha celebrat una nova edició de la festa major de Sant Miquel. Aquí trobaràs una selecció d'imatges dels actes festius, que ha fet el president de l'Associació d'Amics de la Fotografia, Artur de Alba.

  A la part de material audiovisual, podràs veure el vídeo del pregó, aquest any a càrrec del professor de teatre i actor Xavi Palomino.

 • Dos anys del Referèndum de l’1 d’octubre. Ho tornarem a fer 27 de setembre de 2019

  L'Ajuntament convoca una concentració per a dimarts 1 d'octubre, a les 19.30 h, davant de l'escola Els Tres Pins. L'acte anirà acompanyat de la lectura d'un manifest.

 • Servei de bus per als alumnes de Batxillerat 27 de setembre de 2019

  A partir de dimarts 1 d'octubre, els alumnes de Batxillerat disposaran de bus.

Darrera actualització: 05.06.2018 | 13:00
Darrera actualització: 05.06.2018 | 13:00