Notícies

 • Cartell formació Obert el període d’inscripcions per a les accions formatives del Servei Local d’Ocupació 21 de setembre de 2020

  Tots els cursos van dirigits a empreses, persones en situació de desocupació, treballadors/es en actiu i personal empadronats a Vilanova del Vallès o Vallromanes.

 • Curs Curs de personal operari de producció i auxiliar de magatzem 21 de setembre de 2020

  L’Escola Pia de Granollers inicia el 25 de setembre una nova edició del curs Operari/ària de producció i auxiliar de magatzem, totalment subvencionat i dirigit a persones majors de 18 anys en situació de desocupació.

 • Cartell FMSM2020 La Festa Major de Sant Miquel arrenca el 24 de setembre amb un programa adaptat a la pandèmia 18 de setembre de 2020

  La Festa Major de Sant Miquel se celebrarà del 24 al 29 de setembre amb un programa d’actes marcat per la situació sanitària derivada del coronavirus.

 • Se suspèn el Ple del 17 de setembre 18 de setembre de 2020

  El Ple de l’Ajuntament que s’havia de celebrar aquest dijous 17 de setembre va ser suspès abans d’iniciar-se el debat dels punts de l’ordre del dia per un defecte a la convocatòria. El regidor d’IVALL, Jordi Alburquerque, va informar que no havia estat notificat de la celebració de la sessió.

   

 • Els Tres Pins L’Ajuntament dona suport als centres educatius per garantir-hi la seguretat davant la pandèmia 17 de setembre de 2020

  L’Ajuntament treballa coordinadament amb l’Institut Escola Els Tres Pins i l’Escola Bressol per complir amb les mesures i protocols sanitaris davant la pandèmia i garantir la seguretat als dos centres educatius.

 • descripcio activitats Escola Esportiva 2020-2021 16 de setembre de 2020

  ⚽️🎾Enguany tornem a oferir activitats esportives a la Zona Esportiva Municipal.

   

  Seràn activitats sense contacte, en grups reduïts i en espais oberts així que en la situació que estem vivint compleixen perfectament totes les recomanacions.

   

  Les activitats s’iniciaran la primera setmana d’octubre (a partir del dilluns 5) i seguiran el calendari escolar de Vallromanes.

  Si hi hagués molta demanda podriem estudiar altres opcions o desdoblar grups, però en principi els horaris de les activitats seran els que apareixen a la imatge que s’adjunta.

   

  Les places són limitades, condicionades per la disponibilitat de les pistes i els monitors.

   

  A continuació teniu el link al formulari d’inscripció:

  https://forms.gle/F2RgKtSQZeqDVHKU9

   

  Qualsevol dubte podeu preguntar per e-mail ((vrmn.esports@vallromanes.cat))o per Whatsapp (638714349)

 • Dijous 17 de setembre, Ple ordinari de l'Ajuntament 16 de setembre de 2020

  Aquest dijous, 17 de setembre, tindrà lloc Ple ordinari de l'Ajuntament. La sessió començarà a les 20 h i se celebrarà a la Sala Teatre del Casal de Cultura.

 • Bus Les línies de bus en direcció a Barcelona i a Granollers recuperen expedicions i redissenyen horaris per donar resposta a les necessitats ciutadanes 15 de setembre de 2020

  La línia e-19, que uneix Vallromanes amb Barcelona, recupera expedicions i redissenya horaris per cobrir un buit de servei entre les 10.45 h i 17 h en sentit Vallromanes. A partir d’aquest dimecres, 16 de setembre, hi haurà set viatges en direcció a la capital catalana i set més de tornada a Vallromanes els dies feiners. El restabliment de trajectes i adaptació horària s’ha aconseguit després de diverses reunions entre l’alcalde, David Ricart, amb responsables de l’empresa Sagalés. D’aquesta manera es dona resposta a la ciutadania que demanava més busos, reduïts per la pandèmia, i amb freqüència més repartida.

 • Inici curs escolar Els Tres Pins inicia el nou curs escolar com a Institut escola 14 de setembre de 2020

  Aquest dilluns, 14 de setembre, Els Tres Pins s’ha estrenat com a Institut escola i ha iniciat el nou curs escolar amb 269 alumnes: 63 del segon cicle de l’educació infantil, 185 de primària i 21 de 1r d’ESO.

   

 • Informació sobre la reobertura del CAP Vallromanes 14 de setembre de 2020

  Segons ens ha informat la direcció de l’ABS el nostre centre d’atenció primària continuarà tancat fins a nou avís. La situació d’alt risc de municipis propers al nostre fa que s’hagi de prioritzar l’atenció comunitària i la prevenció per contenir l’augment de casos de la COVID.

 • Canals d'informació oficials 10 de setembre de 2020

  📲 En aquests moments en què tothom incrementa l’ús de la missatgeria instantània i el consum d’internet, cal anar amb compte amb la informació que contribuïm a compartir i que no prové de fonts o mitjans de comunicació oficials , ja que poden ser notícies falses (fake news).


  👉🏼  Us recomanem que per informar-vos feu servir els canals oficials de comunicació.
  🖥 Web municipal www.vallromanes.cat, on podeu fer gestions telemàtiques i trobar tota aquella informació publica que pugui ser del vostre interès
  📱 Xarxes socials (Facebook amb 1032 seguidors, Instagram amb 470 seguidors i Twitter  amb 1024 seguidors)
  ☎️  Per telèfon 935729159
  💻 Via mail (a la web podeu consultar-les)

  🗣 Nou canal de Whatsapp "Vallromanes Info" per rebre tota la informació municipal. Dona't d'alta a la web, més de 200 persones ja ho han fet!
  Pregunta’ns, consulta’ns, suggereix-nos.

 • tallers casal Obrim el Casal de Cultura 10 de setembre de 2020

  📢 Obrim el Casal! Seguim lluitant contra la pandèmia, però la vida segueix i intentarem oferir el màxim d'activitats amb plena seguretat! 😷 

  ✅A partir de 📅 dilluns 14 es podran comprar les entrades d'espectacles i reservar invitacions per a les activitats de la Festa Major de Sant Miquel. 

  ✅A partir del 📅 15 de setembre podreu inscriure-us en els tallers i cursos regulars. Obrirem amb l'horari habitual: DM a DV 16 a 22 h.

  ➡️ Podeu inscriure-us als tallers a través del següent formulari: https://forms.gle/utHtsG5hf5JWsCMc9

  Un cop emplenat haureu de passar pel Casal per dur-nos la declaració responsable i la butlleta de pagament!

  📢 Oferim dos cursos nous molt interessants: Iniciació a l'aquarel·la i Tai Txi.

  Apunteu-vos a la classe de prova al Casal de Cultura ! (Aforament limitat!)

  Si esteu interessats podeu fer una classe gratuïta i així coneixeu els profes!

   

Darrera actualització: 05.06.2018 | 13:00
Darrera actualització: 05.06.2018 | 13:00