Notícies

Pàgina 2 de 12
 • L'Ajuntament t'escolta i respon 5 de febrer de 2019 'L'Ajuntament t'escolta i respon', el 10 de febrer a Mas Morera

  Aquest diumenge, 10 de febrer, a les 12 h a la Plaça Mas Morera, se celebra una nova sessió de la iniciativa “L’Ajuntament t’escolta i respon”, que té com a objectiu atendre des del carrer les consultes i demandes veïnals. L’alcalde i els regidors del Govern municipal atendran i respondran les preguntes dels vallromanins i vallromanines.

 • Esquiada jove 2019 4 de febrer de 2019 Fins al 8 de febrer es poden fer les inscripcions a l’esquiada jove 2019

  Fins al divendres 8 de febrer es poden formalitzar les inscripcions per a l’esquiada a La Molina, que es farà el dissabte 23 de febrer. La sortida, programada pels ajuntaments de Vallromanes i Vilanova del Vallès, forma part de les accions conjuntes dels dos municipis per fomentar l’oci saludable entre el jovent.

 • 1 de febrer de 2019 Concentració avui a les 20 h per reclamar la llibertat dels presos polítics

  L'Ajuntament, amb el suport de l’ANC, ha convocat per aquest divendres 1 de febrer una concentració per reclamar la llibertat dels presos polítics catalans coincidint amb el seu trasllat a Madrid. L'acció tindrà lloc a les 20 h davant del Consistori.

 • Arxiu municipal Vallromanes 1 de febrer de 2019 Nou espai al web municipal de difusió de l’Arxiu Municipal de Vallromanes

  El web municipal compta amb una nova pàgina amb contingut exclusiu de l’Arxiu Municipal de Vallromanes. Amb aquest nou espai es pretén potenciar la difusió del patrimoni documental local i facilitar l’accés a la informació a la ciutadania, a  entitats i associacions i als investigadors i investigadores.

 • Visita escola 29 de gener de 2019 Una escola de Granollers visita Vallromanes per conèixer l’organització d’un poble

  L’alcalde, David Ricart, va rebre ahir, dilluns 28 de gener, una cinquantena d’alumnes de 4t de Primària de l’escola municipal Salvador Llobet, de Granollers. Els infants, de 9 i 10 anys,es van interessar pel funcionament i organització d’un ajuntament i els serveis d’un municipi petit.

 • Pressupostos participatius 28 de gener de 2019 S’inicia el procés de participació ciutadana per decidir un terç de les inversions per al 2019

  Aquest dilluns, dia 28 de gener, comença el procés per consultar els veïns i veïnes de Vallromanes quina inversió realitzar el 2019 sobre cinc propostes que han estat prèviament avaluades tècnicament i finalitzarà l’11 de febrer.

 • la pinya 68 23 de gener de 2019 Surt el número 68 de ‘la pinya’

  El número 68 del butlletí d’informació municipal de Vallromanes, la pinya , destaca en portada la destinació d’un terç de les inversions a pressupost participatiu, l’especial de la Cavalcada de Reis i l’entrevista al president del Vallromanes Escacs Club, Miquel Ruiz.

 • Aperitiu de festa major 22 de gener de 2019 Fotos de la Festa Major de Sant Vicenç 2019

  Imatges d’Amics de la Fotografia del primer cap de setmana de la festa major de Sant Vicenç. La festa continua el dissabte 26 amb l’actuació de la Coral de Vallromanes i Unió Coral Centre i Energia (19 h, al Casal de Cultura) i clourà el diumenge 27 (18 h, al Casal de Cultura) amb el concert del grup En Clau de Gòspel i Rock&Gòspel.

 • 22 de gener de 2019 Cursos de formació ocupacional

  Per al primer semestre del 2019 hi ha prevista formació en idiomes, es dona continuïtat al grup de conversa d’anglès i s’amplia una hora més a la setmana.

 • Dispositiu 18 de gener de 2019 El Ple aprova consultar la població sobre un terç de les inversions i la bandera del municipi

  El Ple va aprovar ahir, dijous 17 de gener, convocar dues consultes ciutadanes perquè la població pugui decidir el destí d’un terç de les inversions del pressupost de 2019 i sobre la bandera del municipi entre dues propostes presentades per la Direcció General d’Administració Local.

 • CAP Vallromanes 17 de gener de 2019 Canvis de personal al CAP Vallromanes

  L’alcalde, David Ricart, ha mantingut diverses reunions amb el fins ara director de zona del Departament de Salut de la Generalitat, Eduard Carrión, per abordar la substitució d’una de les doctores del CAP Vallromanes perquè l’atenció sanitària continués prestant-se de manera idònia al poble.

 • Ajuntament de Vallromanes 15 de gener de 2019 El dijous 17 de gener, Ple ordinari de l'Ajuntament

  El dijous 17 de gener a les 20 h a la Sala de Conferències del Casal se celebrarà sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament de Vallromanes. Entre altres punts, hi ha l'aprovació dels processos de consulta per als pressupostos participatius i per a la tria de la bandera del municipi.

Pàgina 2 de 12
Darrera actualització: 05.06.2018 | 13:00
Darrera actualització: 05.06.2018 | 13:00