Notícies

 • Ajuntament de Vallromanes Dijous 18 de juliol, Ple ordinari de l'Ajuntament 16 de juliol de 2019

  Aquest dijous, dia 18 de juliol, se celebra Ple ordinari de l’Ajuntament. La sessió començarà a les 20 h a la Sala de Conferències del Casal de Cultura.

 • festa jove 2019 L’Àrea51 celebra el seu tercer aniversari amb una gran festa 12 de juliol de 2019

  L’espai Àrea51 celebra avui el seu tercer aniversari amb una festa per als i les joves. Es tracta d’un esdeveniment consolidat, que des de la inauguració d’aquest equipament juvenil, el 9 de juliol de 2016, se celebra cada any.

 • Campanya de prevenció Es posa en marxa a Vallromanes la campanya ‘No venem alcohol a menors’ 5 de juliol de 2019

  Aquest dijous, 4 de juliol, s’ha endegat la campanya “No venem alcohol a menors”, una iniciativa del Servei de prevenció en el consum de drogues, pantalles i riscos associats de la Mancomunitat del Galzeran (Crític), a la qual pertany l’Ajuntament de Vallromanes, que pretén sensibilitzar sobre la venda de begudes alcohòliques als menors d’edat.

 • Inici de les obres de la seu de la Guàrdia municipal Comencen les obres de la nova seu de la Guàrdia municipal 3 de juliol de 2019

  Avui dijous, dia 4, han començat les obres per convertir l’antic local del Casal de la gent gran, situat a l’avinguda Vilassar de Dalt, en la nova seu de la Guàrdia municipal. Els treballs consisteixen a reformar i condicionar l’antic espai de l’entitat per adaptar-lo a les necessitats del servei de guàrdia.

 • Comunicat. Reobertura de la piscina petita 2 de juliol de 2019
 • Agraïment a l'ADF i Guàrdia municipal 1 de juliol de 2019

  L'Ajuntament vol agrair el treball de l'equip de l'ADF i el cos de la Guàrdia municipal que durant aquests dies, al voltant de la revetlla de Sant Joan i amb l'onada de calor, han col·laborat en les tasques de prevenció d'incendis. Esperem passar un estiu amb tranquil·litat.

 • Piscina Accés gratuït a la piscina els dies 27 i 28 de juny per l’onada de calor 27 de juny de 2019

  Amb motiu de l’onada de calor, l’Ajuntament ha habilitat l’accés gratuït a la piscina municipal als veïns i veïnes de Vallromanes avui i demà, 27 i 28 de juny, quan es preveu que la temperatura tocarà sostre. Les persones empadronades al municipi que no disposin d’abonament a la piscina poden recollir un tiquet gratuït (a l'oficina d'esports), que els permetrà l’entrada lliure aquests dos dies.

 • Consells per a la gent gran Trucades a la gent gran per les altes temperatures 27 de juny de 2019

  Personal de Serveis socials està realitzant trucades a persones grans del municipi, un dels col·lectius de més risc en situacions de temperatures extremes, per detectar si necessiten algun tipus d’assistència i recordar els consells bàsics per prevenir els efectes negatius de la calor sobre la salut.

 • Pinya jove Joventut posa en marxa un concurs a Instagram per il·lustrar la portada de la ‘Pinya Jove 2019’ 26 de juny de 2019

  La Pinya jove, la publicació d’estiu que s’inclou dins del butlletí municipal La Pinya i elaborada amb continguts treballats pels usuaris i usuàries de l’Àrea51, ha posat en marxa un concurs a Instagram per triar la portada d’aquest any. L’edició de la Pinya jove és una de les accions del Pla Jove de Vallromanes 2019-2023.  

 • Nits musicals La 35a edició de les Nits Musicals de Vallromanes recupera les instal·lacions del Club de Golf en el primer concert 25 de juny de 2019

  El programa de la 35a edició del festival de les Nits musicals de Vallromanes dona el tret de sortida aquest dissabte 29 de juny (22 h) amb el grup Cosmos Quartet, i recuperant entre els escenaris les instal·lacions del Club de Golf Vallromanes.

 • Govern municipal Cartipàs municipal per al mandat 2019-2023 21 de juny de 2019

  L’executiu municipal ha donat compte en el Ple de l’Ajuntament d’aquest dijous, dia 20 de juny, del nou cartipàs sorgit del pacte de govern entre Més per Vallromanes-Esquerra (MxV-ERC) i Independents de Vallromanes (IVALL).

 • Ple de l'Ajuntament Dijous 20 de juny, Ple extraordinari de l'Ajuntament 19 de juny de 2019

  Aquest dijous, 20 de juny, a les 20 h a la Sala de Conferències del Casal de Cultura tindrà lloc sessió plenària extraordinària de l'Ajuntament.

Darrera actualització: 05.06.2018 | 13:00
Darrera actualització: 05.06.2018 | 13:00