L’Ajuntament exigeix la reobertura del CAP

Dimarts, 7 de juliol de 2020 a les 13:08

L’Ajuntament ha exigit a l’Àrea Bàsica de Salut Montornès-Montmeló (ABS) la reobertura, al més aviat, del CAP Vallromanes, tancat temporalment per una reorganització dels centres del Departament de Salut i del seu personal davant la crisi sanitària derivada de la COVID-19.

En una missiva enviada a la direcció de l’ABS Montornès-Montmeló, l’alcalde, David Ricart, subratlla: “Tot i que som plenament conscients del que hem viscut, de les dificultats que els nostres professionals mèdics han hagut de suportar i que la precaució és el primer recurs per evitar un rebrot, no podem acceptar de cap manera la decisió de no reobrir el nostre ambulatori. Tot i que som un poble petit, les necessitats mèdiques dels nostres veïns són les mateixes que els nuclis més grans, és un servei essencial.

La carta s’ha enviat després que l’ABS Montornès-Montmeló comuniqués el 23 de juny als alcaldes i alcaldesses del Vallès Oriental que els centres sanitaris que no havien reobert, els de les localitats petites, no complien els criteris estructurals de seguretat. A la carta de resposta, l’alcalde considera que “les instal·lacions de les quals disposem són fàcilment adaptables a les noves necessitats.”

Darrera actualització: 07.07.2020 | 13:09