Informació sobre la reobertura del CAP Vallromanes

Dilluns, 1 de juny de 2020 a les 13:57

L’Àrea Bàsica de Salut Montornès-Montmeló ha comunicat aquest dilluns, 1 de juny, a l’Ajuntament que el CAP Vallromanes no obrirà fins al 31 d’agost, sempre i quan no hi hagi un repunt de casos de coronavirus.

Fins al 30 d’agost, els i les pacients de Vallromanes seran atesos al CAP Montmeló en horari habitual. L’atenció domiciliària es mantindrà sense canvis i el servei pediàtric es farà des del CAP Montornès.

El tancament temporal del CAP VAllromanes respon a una reorganització dels centres sanitaris del Departament de Salut i del seu personal davant l’emergència generada per la COVID-19. Per garantir la seguretat dels i les pacients i evitar contagis, alguns punts locals han tancat i deriven les persones usuàries a altres centres més grans que permeten l’estricte compliment de les mesures de seguretat per evitar la propagació de la COVID-19.

L’ABS Montornès-Montmeló assenyala que s’està prioritzant l’atenció no presencial (e-consulta, correu electrònic, telèfon i properament, vídeo-consulta) per evitar l’aglomeració de persones a les sales d’espera. En aquest sentit, recorda que les visites han de ser prèviament valorades per un professional sanitari i no es pot accedir directament al centre sense aquesta valoració.

Des de l’inici de l’emergència sanitària, l’Ajuntament continua en contacte permanent amb el personal directiu de l’ABS Montornès-Montmeló.

Darrera actualització: 01.06.2020 | 13:56