El Ple aprova per unanimitat el Pla local de joventut 2018-2021

Divendres, 19 de gener de 2018 a les 11:00

El Ple de l’Ajuntament ha aprovat inicialment per unanimitat aquest dijous, 18 de gener, el Pla local de joventut, “El Pla Jove  de Vallromanes”, que marca les línies d’actuació del 2018 al 2021. Les propostes s’agrupen en nou programes i 37 accions, tenint com a paraigua el Pla Nacional de Joventut de Catalunya.

El nou pla és fruit del procés participatiu amb joves, entitats, alumnes de l’escola Els Tres Pins i de l’Institut de Vilanova del Vallès, representants de totes les formacions polítiques de l’Ajuntament, tècnics municipals i els serveis de Joventut del Consell Comarcal i de la Generalitat. El resultat és un document transversal i integrador, que involucra diferents àrees i els joves, i potencia els elements vinculats amb l’emancipació, la participació i les polítiques de ciutadania. L’objectiu és oferir als joves millors condicions en el desenvolupament dels seus respectius projectes de vida, garantint-los la igualtat d’oportunitats i estimulant l’exercici de la ciutadania activa. Entre els àmbits d’actuació, hi ha la incorporació a la primera feina, la participació del jovent en l’organització d’actes al poble i la implicació en les activitats de les entitats.  

El disseny del document s'ha realitzat amb recursos dels serveis de Joventut de l'Ajuntament i amb l'entitat Katedra Cultura. Per a l'elaboració, s’ha tingut en compte la valoració del pla anterior (2013-2016), prorrogat fins al 2017, i que ha finalitat amb un 84,8% d’assoliment de les accions plantejades.

Podeu consultar el Pla Jove de Vallromanes a la part de documentació.

Darrera actualització: 19.01.2018 | 13:46