Resum dels acords del ple ordinari del 16 de novembre de 2023

Dimarts, 21 de novembre de 2023 a les 11:56

El passat dijous 16 de novembre es va celebrar sessió plenària ordinària de l'Ajuntament de Vallromanes. Entre els punts tractats a l'ordre del dia, es va aprovar el règim de retribucions dels càrrecs electes, així com el règim d’assistències per concurrència als diferents òrgans (125€/ple; 210€/Juntes de Govern; 150€/Juntes de Portaveus; 125€/Comissió Especial de Comptes). L’aportació econòmica als grups municipals serà de 230€, assignació mensual estaran obligats a portar-ne la comptabilitat. Pel que fa les aportacions materials, es posarà a disposició de cada regidor/a d’un ordinador portàtil, un telèfon mòbil i un espai per a poder desenvolupar les seves tasques.

També es va aprovar per unanimitat l’increment retributiu del 0,5% del personal al servei de l’Ajuntament (corresponent a l’augment aprovat el passat 3 d’octubre al Consell de Ministres), així com la nova Relació de Llocs de Treball; la modificació en la gestió administrativa de l’Ordenança fiscal número 4; l’aprovació provisional de modificació puntual del POUM número 13 del C/ Mossèn Cinto Verdaguer per poder-ne fer la prolongació fins al C/ Rafael de Casanovas per tal de poder completar i consolidar la connectivitat de la xarxa viària prevista al POUM; i l’aprovació de la proposta d’addenda al conveni amb el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental per al servei de la Deixalleria Mòbil.

En l’activitat de control, de les tres mocions presentades pel grup municipal Gent de Vallromanes, es van aprovar les dues primeres per unanimitat amb esmenes incloses: la proposta de crear les bases per a premiar l’habitatge millor decorat amb enllumenat de nadal i la proposta de valorar la creació d’un parc de nadal per al 2024, ampliant l’oferta d’activitats actuals de Nadal. Pel que fa a la tercera moció, que proposava la millora de la il·luminació nadalenca, no va progressar ja que l’Ajuntament té previst instal·lar durant aquesta setmana nova decoració de Nadal a l’entrada del poble, la plaça de l’Església i la plaça del Casal, i contempla renovar les llums nadalenques situades a la riera de Vallromanes de cara a l’any 2024.

Durant la sessió ordinària també es va donar compte  de la Liquidació del pressupost General de 2022 amb un romanent total disponible de 376.491,53 €.

Darrera actualització: 21.11.2023 | 12:12