Primera sortida d'un nou cicle de passejades per a la gent gran ‘A cent cap als cent’

Dijous, 22 de novembre de 2018 a les 18:30

Aquest dimecres, dia 21 de novembre, ha arrencat un nou cicle de passejades A cent cap als cent, coorganitzat per l’Ajuntament de Vallromanes i la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de l’Associació de la Gent Gran. Aquest any, Vallromanes comparteix grup amb Sant Fruitós de Bages, Vilanova i la Geltrú i Cerdanyola del Vallès, per la qual cosa els caminaires d’aquestes poblacions visitaran la resta de localitats.

La primera sortida ha transcorregut pel terme municipal de Sant Fruitós de Bages. Els participants de Vallromanes, identificats amb un mocador per al coll de color vermell, han passat, entre altres punts, pel complex de Món Sant Benet, la falda de Montpeità i l’Ermita de Sant Sebastià.

6 de març, Vallromanes amfitriona

La segona caminada es farà el 30 de gener a Vilanova i la Geltrú;  la tercera, el 6 de març a Vallromanes i el 4 d’abril, a Cerdanyola del Vallès. Hi haurà una sortida i festa de cloenda al maig (dia per determinar).

Des del 2015, Vallromanes participa en el cicle de passejades A cent cap als cent, que té com a objectiu promoure la salut del col·lectiu de les persones grans amb caminades per pistes i camins molt suaus.

Darrera actualització: 23.11.2018 | 14:31