Obertes les inscripcions en línia als Casals d’Estiu de Vallromanes

Dimecres, 20 de maig de 2020 a les 13:46

A partir d'avui i fins al 29 de maig ja podeu fer les inscripcions en línia als Casal d'Estiu de Vallromanes, el Casal d'Esports (a la Zona Esportiva) i al Casal de les Arts Escèniques (al Casal i a l'Escola Tres Pins).

Aquest any, degut a la situació d'emergència sanitària, els Casals tindran unes rutines diferents. Encara estem esperant algunes concrecions de les autoritats competents, però ja us avancem algunes mesures:
- les entrades i sortides dels grups seran esglaonades, igual que les representacions del Casal d'Arts Escèniques (els divendres). Per aquesta raó no s'ofereix l'acollida matinal.
- cada dia prendrem la temperatura a tots els infant i joves que entrin
- els diferents grups (8 - 10 infants/joves + el seu monitor) no interactuaran, el grup serà una "unitat de convivència". 
- hi haurà una figura nova, el responsable de seguretat i higiène i un protocol específic d'ús i desinfeció dels espais i els estris.
- els Casals començaran el 29 de juny sempre que haguem entrat en fase 3 del desconfinament. Si no fos el cas, es retardarien fins que comenci la fase 3.
 
Abans de començar els Casals es convocaran reunions informatives virtuals pels pares, mares i tutors on detallarem totes les mesures. Es farà més endavant, perquè les autoritats no han acabat de concretar-les totes.

Inscripcions

Heu de fer-la en quatre passos:

Casal d'Esports

1) copia l'enllaç següent en una finestra nova del teu navegador: https://forms.gle/2QC4p5LzM8N5RFpH9

2) Empleneu el formulari (1 formulari per cada nen)

3) Us arribarà un correu electrònic amb una referència de la inscripció: CASAL D'ESPORTS NÚM. X

4) Feu una instància general a la seu electrònica de l'Ajuntament de Vallromanes (https://vallromanes.eadministracio.cat/info.0).

 

Casal de les Arts Escèniques

1) copia l'enllaç següent en una finestra nova del teu navegador: https://forms.gle/z1H5h6j9kYTMJe3o7

2) Empleneu el formulari (1 formulari per cada nen)

3) Us arribarà un email amb una referència de la inscripció: CASAL DE LES ARTS ESCÈNIQUES NÚM. X

4) Feu una instància general a la seu electrònica de l'Ajuntament de Vallromanes (https://vallromanes.eadministracio.cat/info.0).

Si us és impossible fer-la en línia, podeu demanar hora al 93 572 81 74 o a l'email casal.vallromanes@diba.cat per fer-la de manera presencial.

Darrera actualització: 20.05.2020 | 14:38