L'Ajuntament rep una donació de més de 500 imatges d'Amics de la Fotografia

Dimarts, 6 d'octubre de 2020 a les 09:47

Aquest dilluns, 5 d’octubre, l’alcalde, David Ricart, va rebre del president de l’Associació Amics de la Fotografia de Vallromanes, Artur de Alba, més de 500 documents del Concurs de Fotografia Premi Sant Miquel, que organitza l’entitat vallromanina anualment des del 1996 en el marc de la festa major, per incorporar-los a l’arxiu municipal.

La donació ha estat de 485 imatges de gran format en suport DIN A3 i de 30 cartolines amb fotografies enganxades de 10 x 15 cm datades entre els anys 1996 i 2019, totes elles procedents del certamen fotogràfic i amb referència explícita a Vallromanes. L’autoria és de persones participants al concurs, que van cedir els drets d’explotació a l’entitat vallromanina.

El lliurament és de gran interès per a l’arxiu municipal, ja que aquest conserva molt poca documentació fotogràfica i testimonia el pas del temps amb instantànies d'indrets del poble.

Amics de la Fotografia

Amics de la Fotografia és una entitat molt vinculada a l’Ajuntament. Proveeix al Consistori d’imatges sobre els actes socials que es fan al municipi, les quals són publicades als diferents mitjans de comunicació oficials (web, xarxes socials i butlletí municipal).

Darrera actualització: 06.10.2020 | 09:49