L’Ajuntament de Vallromanes, premi Alfabetització Digital dels Sèniors 2018

Dimecres, 12 de desembre de 2018 a les 13:00

L’Ajuntament de Vallromanes ha estat guardonat en la primera edició dels premis Alfabetització Digital dels Sèniors 2018, que atorga l’associació Foment de l’Alfabetització Digital dels Sèniors (FADS) a aquelles institucions, entitats i organitzacions que destaquen per la promoció i impuls de l’alfabetització digital de la gent gran.

Aquest premi és un reconeixement al treball conjunt de l’Ajuntament de Vallromanes i l’Associació de la Gent Gran en l’àmbit de la formació digital. El Consistori va posar en marxa al febrer sessions formatives gratuïtes adreçades a les persones grans del poble per ensenyar-les a utilitzar internet, les xarxes socials i les noves tecnologies amb l’objectiu que aquest col·lectiu aprengués a usar aquestes eines per tenir millor qualitat de vida, prevenir malalties i evitar-ne l’aïllament.

En aquesta primera edició dels premis FADS també han rebut reconeixement l’Agrupació Barça Jugadors i el programa “Popap” de Catalunya Ràdio.

FADS és una associació sense afany de lucre que té com a objectiu facilitar l’accés als serveis de les tecnologies de comunicació mòbil a les persones grans i altres col·lectius en risc d’exclusió.

Darrera actualització: 12.12.2018 | 13:26