Comunicat de l’Ajuntament en relació al nombre de casos de COVID-19 al municipi

Dijous, 16 de juliol de 2020 a les 18:57

Davant les darreres informacions publicades a les xarxes socials sobre l’augment del nombre de casos positius de COVID-19 al municipi, l’Ajuntament vol puntualitzar:

-El Consistori està en contacte permanent amb la direcció de l'ABS Montornès-Montmeló per conèixer l’evolució de la COVID-19 al municipi i per prendre les mesures adequades per frenar la propagació del coronavirus d’acord amb les indicacions de les autoritats sanitàries.

-El nombre de casos que s’han difós a les xarxes socials correspon a la xifra acumulativa (des de l’inici de la pandèmia).

-Durant les darreres setmanes, s’estan realitzant més proves PCR, tests ràpids com tests ELISA, la qual cosa ha fet que la xifra de casos positius i sospitosos augmentés en la relació oficial recollida per les autoritats sanitàries.

 -Amb data de 16 de juliol, i des de l’inici de la pandèmia, es té constància de 20 casos positius i 119 sospitosos a Vallromanes (casos en què s’ha pogut identificar la zona de residència).

-Des de l’Ajuntament, es demana no crear alarmisme i  seguir les mesures de prevenció marcades per les autoritats sanitàries per evitar la propagació de la COVID-19: distància de seguretat, ús de mascareta i higiene freqüent de mans.

Darrera actualització: 16.07.2020 | 18:57