Obertes les inscripcions a l’Estiu Jove Vila-Vallro

Dijous, 6 de juny de 2019 a les 12:00

Fins al 15 de juny es poden fer les inscripcions a la tercera edició de l’Estiu Jove Vila-Vallro, un programa de rutes pel Camí de Ronda adreçades als i les joves de l’ESO. Aquesta iniciativa és impulsada conjuntament per les regidories d’Esports i Joventut dels ajuntaments de Vallromanes i de Vilanova del Vallès.

Aquest any, es realitzaran dues sortides diferenciades per grups d’edat. La primera es farà del 2 al 5 de juliol i va adreçada als grups de 3r i 4t d’ESO. El recorregut, de 37 km, transcorrerà de Sant Feliu de Guíxols a Calella de Palafrugell. El dilluns 1 de juliol el grup i l'equip de monitors es trobaran pel matí per fer activitats de coneixença.

La segona excursió va dirigida als i les joves de 1r i 2n d’ESO i es farà del 9 al 12 de juliol. L’itinerari, de 40 km, recorre de Colera a Cadaqués. El dia abans, el 8 de juliol, els i les participants compartiran activitats de coneixença.

Les inscripcions es poden formalitzar a l’espai jove Àrea51 de Vallromanes o a l’Spai Jove de Vilanova del Vallès. Les places són limitades. El preu és de 165 euros per sortida.

Documents: Fitxa d'inscripció

 

 

Darrera actualització: 06.06.2019 | 18:02