L’Ajuntament participa per segon any en el programa FP Dual

Dilluns, 16 de de maig de 2022 a les 12:04

La Formació Professional Dual és la modalitat de formació professional en la qual l’estudiant combina la formació en el centre educatiu amb l’activitat a l’empresa. L’Ajuntament de Vallromanes, com a entitat col·laboradora, participa per segon any consecutiu amb l’estada d’un jove per a realitzar tasques de suport administratiu dins del marc de la Formació Professional de Grau Superior Administratiu de l’Institut Escola Municipal de Treball de Granollers (EMT).

L’FP Dual té com a objectius oferir un aprenentatge pràctic i alhora facilitar l’entrada dels i les joves al món laboral. La valoració des de l’Ajuntament és molt positiva ja que “des d’una política de treball transversal (educació, promoció econòmica, recursos humans i joventut) s’ofereix una primera experiència professional als i les joves, es generen oportunitats de promoció curricular i laboral, i el benefici i l‘aprenentatge és mutu entre jove i empresa”.

Es tracta d’un programa impulsat des del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i el Ministeri d’Educació i Formació Professional. Per a més informació podeu entrar als següents enllaços:

https://agora.xtec.cat/fpdual/
https://educacio.gencat.cat/ca/arees-actuacio/empreses-fpdual/

Darrera actualització: 16.05.2022 | 12:10