A partir del 18 de maig s’obre el període d’inscripció online als Casals d’Estiu 2022 de Vallromanes

Divendres, 13 de de maig de 2022 a les 11:59

A partir del proper dimecres 18 de maig es podran fer les inscripcions en línia als Casals d'Estiu de Vallromanes. L’oferta lúdica per als infants i joves del municipi proposa tres opcions:

  1. Casal Esportiu (10a edició): destinat a nens i nenes de P3 a 6è de primària que vulguin gaudir de l’esport, activitats aquàtiques a la piscina municipal i sortides a la natura. Es durà a terme del 27 de juny al 2 de setembre.
  1. Casal de les Arts Escèniques (14a edició): destinat a nens i nenes de P3 a Batxillerat que gaudeixin amb el teatre, la dansa, l’expressió corporal i activitats manuals com les màscares o les ombres xineses. Tindrà lloc del 27 de juny al 29 de juliol.
  1. Estiu Jove Vila-Vallro (4a edició): destinat a joves de 1r a 4t d’ESO que vulguin gaudir d’activitat a la natura al voltant de Vallromanes i Vilanova del Vallès i, a més, d’una setmana d’acampada amb activitats dirigides. Es durà a terme del 4 al 15 de juliol. Aquesta activitat es prepara i realitza en col·laboració amb l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Vilanova del Vallès. 

Abans de començar els Casals es convocaran reunions informatives pels pares, mares i tutors on es detallaran tots els continguts de les activitats.

Inscripcions
A partir del 18 de maig trobareu els enllaços i els codis QR per tal de poder realitzar tant les inscripcions com el pagament (enguany es farà a través de TPV virtual) del Casal Esportiu i de les Arts Escèniques. En el cas de l'Estiu Jove Vila-Vallro, les inscripcions començaran el 30 de maig.

Darrera actualització: 18.05.2022 | 09:11