Renovació i millores al pati de l’IE Els Tres Pins

Divendres, 24 de setembre de 2021 a les 12:21

Aquest mes de setembre s’han realitzat diverses actuacions al pati de l’IE Els Tres Pins amb l’objectiu de renovar les instal·lacions lúdico-esportives. Els treballs de manteniment i millora han consistit en la restauració del castell multijoc, on s’han substituït les teulades i la corda de la xarxa d’escalar, s’ha col·locat una barra protectora de sortida del tobogan i aquest s’ha ajustat a la torre per a evitar possibles pinçaments de dits, s’ha reforçat l’estabilitat de la torre amb quatre suports amb base de formigó i, a més, s’ha repintat el castell amb diferents colors.

Pel que fa a les pistes de bàsquet i futbol sala, s’han repintat totes les línies de joc i se n’han pintat de noves, com la línia de triple que no estava marcada, i a finals de mes s’instal·laran noves porteries i xarxes de futbol sala i handbol.

La Brigada Municipal també ha reomplert els sorrals del pati del cicle infantil, s’han fet tasques de neteja de jardineria dels espais verds i està previst l’arranjament de l’escala d’accés al centre escolar.

Les diferents feines s’han adjudicat a:

  • Restauració castell multillocs a MIRADA ESPAIS I SERVEIS, SL per un import total de 1.675,85€ (IVA inclòs).
  • Pintura línies pistes de bàsquet i futbol sala a FUNDACIÓ ACCIÓ BAIX MONTSENY per un import total de 1.791,40€.
  • Noves porteries de futbol sala/handbol a PRODIUR SPORTS, SL per un import total de 974,75€ (IVA inclòs).
  • Arranjament de l’escala d’accés a l’escola a NADAL SERRALLERIA, SL per un import total de  5.278,93€ (IVA inclòs).

Del cost total d'aquests treballs, 3.400€ els ha subvencionat la Diputació de Barcelona a través del Pla de xoc d'equipaments responsables 2030 i la resta de la inversió l'ha assumit l'Ajuntament de Vallromanes.

Darrera actualització: 24.09.2021 | 12:22

Imatges