Els alumnes de 1r d’ESO visiten la gent gran del Centre de Dia

Dimarts, 1 de juny de 2021 a les 13:30

Una vintena d’alumnes de 1r d’ESO de l’Institut Escola Els Tres Pins de Vallromanes van visitar el passat dimecres 26 de maig la gent gran usuària del Centre de Dia L’Onada de Vallromanes.
 

L’objectiu de la visita era crear vincle intergeneracional entre els joves i la gent gran del municipi. Apropar dues generacions creant dinàmiques d’interacció a través de la conversa,  l’aprenentatge mutu, el compartir experiències i treballant capacitats i qualitats personals com l’escolta activa i l’empatia. Cal remarcar que, arrel de la visita, ja hi va haver joves que van mostrar el seu interès en participar de forma activa com a voluntaris en el Centre de Dia.

Durant la trobada, els alumnes van fer entrega al Centre de diferents jocs de taula (dòmino, parxís, tres en ratlla i un joc de “memory”) fets per ells mateixos amb fustes reciclades i les usuàries van lliurar als alumnes unes figures de papiroflèxia de decoració. Les activitats es van desenvolupar al pati del centre de dia, a l’aire lliure, seguint totes les mesures de seguretat anti-covid, en un ambient divertit i amè, on van conversar i, fins i tot, els alumnes van improvisar una coreografia que va animar a tots els assistents.

Darrera actualització: 01.06.2021 | 12:53