Vallromanes participa per primera vegada en el programa Referents d’Ocupació Juvenil del Vallès Oriental.

Dimarts, 11 de maig de 2021 a les 00:00

L’objectiu principal d’aquest projecte és facilitar i acompanyar les persones joves en la seva transició del sistema educatiu al sistema laboral i/o ocupacional i fomentar-ne la continuïtat formativa.

Enguany el programa es torna a descentralitzar als municipis de la comarca, entre ells Vallromanes, on les tècniques Referents d’Ocupació Juvenil visitaran el municipi cada tercer dilluns de mes al matí, de 9h a 13h, per fer orientacions personalitzades amb cita prèvia. La primera sessió d’assessories individuals i presencials, d’una hora de durada cadascuna, tindrà lloc excepcionalment el dijous 27 de maig al matí aprofitant que aquell mateix dia a les 16h l’Àrea51 oferirà el taller “Vull treballar a l’estiu!”, adreçat a joves a partir dels 16 anys.

Aquest programa dóna molta importància al treball en xarxa. És per aquest motiu que les Referents d’Ocupació Juvenil al Vallès Oriental treballen de manera coordinada amb centres educatius, oficines de treball i les diferents àrees dels ajuntaments: joventut, ocupació, educació i serveis socials principalment. L’objectiu és assegurar una resposta integral a les necessitats de les persones joves.

Referents d’Ocupació Juvenil del Vallès Oriental, que ja porta dos anys en marxa i que es va iniciar per donar continuïtat al programa Xarxa d’Impulsors/es de la Garantia Juvenil (2015 – 2017), ha de servir per reforçar l’acompanyament i l’assessorament a joves posant l’èmfasi en el treball amb els col·lectius més vulnerables, fent atenció directa a joves i les seves famílies, tot connectant-los amb els recursos i serveis existents del seu municipi i de la comarca.

Per a més informació i/o reserva de cita prèvia, els interessats es poden posar en contacte amb l’Àrea51 de Vallromanes a través del telèfon 638.300.982 o al correu electrònic area51espaijove@gmail.com o bé amb l’Oficina Jove del Vallès Oriental adreçant-se a ocupaciojuvenil.vallesoriental@oficinajove.cat o visitant el web www.vallesjove.cat .

Darrera actualització: 17.05.2021 | 11:04