Vallromanes inicia el nou curs escolar a l’IE Els Tres Pins i l’Escola Bressol Municipal

Dilluns, 13 de setembre de 2021 a les 13:30

Aquest dilluns, 13 de setembre, ha començat el curs escolar 2021-22 a l’Institut Escola Els Tres Pins. Enguany, el centre compta amb un total de 297 alumnes: 64 del cicle d’educació infantil, 166 de primària, 42 de 1r d’ESO i  23 de 2n d’ESO.

Pel que fa al protocol Covid, s’aplicaran les mesures sanitàries i higièniques marcades pel Departament d’Educació i Salut de la Generalitat. Així doncs, el centre manté les entrades esglaonades en tres torns horaris, hi haurà 4 accessos i només es donarà gel hidroalcohòlic a l’entrada (sense control de temperatura). Els alumnes de cicle infantil podran anar acompanyats d’un familiar per nen fins a la porta de l’aula. Es mantindran els grups “bombolla” i l’ús de mascareta a primària i secundària a classe, tot i que a l’hora del pati i a l’hora d’educació física, sempre i quan sigui a l’aire lliure, podran treure-se-la dins del grup estable de convivència.

Escola Bressol
El passat 7 de setembre l’Escola Bressol va començar el nou curs escolar 2021-2022 amb 46 infants: 5 nadons, 17 infants mitjans i 24 infants grans. Tothom que va demanar plaça la va obtenir en el moment de la matriculació. Durant dues setmanes, es farà el període d'acollida amb infants i famílies, amb horaris adaptats i progressius i grups reduïts.

Pel que fa a les mesures Covid19 adoptades, s’apliquen les mateixes que l’any passat: s’han organitzat les entrades i sortides de forma esglaonada, es mantenen els grups estables i el pati continua dividit en parcel·les amb l’objectiu que cada classe tingui el seu propi espai i es puguin mantenir les distàncies entre els diferents grups de l'escola.

Darrera actualització: 13.09.2021 | 13:13