Seguim treballant

Dimarts, 19 de desembre de 2023

Gent de Vallromanes (GdV), continuem aportant el nostre granet de sorra en cada pas. Recentment, hem aportat propostes perquè es faci un PARC DE NADAL a Vallromanes pel pròxim 2024, que es millori l'enllumenat de Nadal i que es premiï el millor habitatge amb decoració i il·luminació nadalenca. Hem demanat reduir l'IBI un 2% i augmentar la bonificació per instal·lar plaques solars. Malauradament, no ha tirat endavant atès que el Govern (ERC+JUNTS) va votar en contra juntament amb el vot de la sra. Antonia Fernández, la regidora dissident de l'ARA, que va impedir que prosperés. Hem demanat transparència. El Govern ha votat la nova RLT a favor tot i advertir, que s'estava eliminant la plaça d'un funcionari al qual se li està impedint tornar. Per la inseguretat jurídica que podria suposar una vulneració de drets i un presumpte delicte, vam haver de votar no a suprimir aquesta plaça.

Cal destacar que en certs Plens, el Govern està en minoria, però gràcies al vot de la sra regidora dissident de l'ARA, el Govern tira endavant tot el que vol.

El Govern vol facilitar que els dos regidors de l'ARA, que voten diferent en cada Ple, puguin crear dos grups municipals nous amb els mateixos drets per a cadascú. El secretari marxant, no ho veia clar.

Desitgem a tothom unes Bones Festes i un bon any nou 2024!

 

Darrera actualització: 19.12.2023 | 11:23