La cabina

Dimarts, 19 de desembre de 2023

D’ARA Vallromanes… endavant

Ja som a desembre i tots fem balanç de l’any que acaba i bons propòsits pel proper.

M’agradaria  proposar una reflexió, exemplificant una realitat coneguda per a tots...hem tornat a posar “La Cabina”, més  o menys  al lloc on estava. No hi tinc res en contra, ans al contrari, sempre he  estat un ferm defensor de la recuperació d’arrels  i tradicions. Però en temps de Nadal, després de passejar pel mercat de Santa Llúcia, tinc  la sensació que ens conformem amb “engabiar” i “sobrevalorar” el que tenim, que no per petit i conegut vol dir que sigui millor. La podem fer servir  per posar  el pessebre de sempre...però potser hi falten moltes figures, tenim els mateixos  “pastors” i amb això no vull dir que siguem xais mesells. Potser estem perdent l’oportunitat de  mirar ENDAVANT. Els nostres joves segur que el “Chicho i el José Luis” els sonen molt poc, tot i els premis que van guanyar en el seu moment.

Confesso que em vaig creure que el canvi es possible, desconeixent que era l’instrument d’intentar replantar la terra  cremada de  fa anys.

Les realitats molts  cops superen la ficció i amb  això  vull dir que no parlo de l’ajuntament...sinó del pessebre de sempre.

Bon Nadal, bones festes i un 2024 ple de salut  i felicitat per a tots.

Àlex Pardina

Darrera actualització: 19.12.2023 | 11:24