Il·lusió

Dimarts, 19 de desembre de 2023

Nadal. Temps de família, d’amics. Temps d’obrir les nostres llars i els nostres cors. Temps de fer balanç i d’introspecció. Temps també de conscienciar-nos amb la difícil situació de manca d´aigua.

Avaluem el sender recorregut i guaitem amb il·lusió el camí a seguir.

Des del Grup Municipal MxV-ERC fem balanç d’aquests primers mesos de Govern: intensos, complicats i fructífers. Formiguegem per les diferents àrees, treballem en silenci però sense descans per endreçar, polir, desllorigar i impulsar diversos projectes. Tota aquesta feina està donant els seus fruits:  La Joiosa, Can Pirrot, Can Corbera, Can Rabassa, les places públiques del Centre de Dia, les plaques solars de l’EBM, l’itinerari sostenible Vallromanes-VdV, l’arranjament definitiu de la piscina municipal, els carregadors elèctrics,... Gràcies al treball en equip, hem gaudit d’una exitosa Festa Major, d’una deliciosa edició de Tastets, i d’un extraordinari sopar de castanyada.

Tot això, i tot el que vindrà, s’està fent sota un estricte control pressupostari i jurídic que ens permet no incrementar impostos ni taxes aquest 2023, a diferència del que ha estat la tònica general a la majoria dels municipis catalans.

Mirem el futur amb il·lusió, amb confiança, amb ganes de treballar i de collir els fruits de l’esforç i del compromís amb el poble. Us desitgem a totes i tots felices festes i un 2024 ple de salut, amor, il·lusió i pau. VISCA VALLROMANES

Darrera actualització: 19.12.2023 | 11:24