XI Jornades Gastronòmiques de Tastets

Dijous, 21 de setembre de 2023 a les 16:03

Vallromanes acollirà els dies 6 i 7 d’octubre la 11es Jornades Gastronòmiques de Tastets. En l'edició 2023 es faran dos serveis de nits (divendres i dissabte) i un servei de migdia (dissabte) i hi participaran 9 establiments restauradors amb un total de 26 propostes culinàries: Can Poal, La Noguera, Sant Miquel, Bar La Plaça, Club de Golf Vallromanes, Can Maimó,  Ca la Pilu,  La Granja de Vallromanes i La Tribu de Vila. El servei de bar anirà a càrrec d’Eatinerants i dels vins se n’ocuparan El Celler de Can Roda (vins DO Alella) i el Celler Testuan (vins de proximitat). També es comptarà amb la presència del Forn de Pa Maria que oferirà una varietat de pastissos.

Enguany es continua potenciant l’espai gastronòmic amb dues zones de taules i cadires: una a la pista coberta i una altra a la zona d’aparcament de la Plaça Lluís Companys. També hi haurà servei de monitors infantils el dissabte al migdia. 

Podeu consultar el programa sencer aquí.

Tiquets
Els tiquets es podran adquirir directament a cada restaurador els mateixos 6 i 7 d’octubre. El preu dels tastets és de 4€ el plat entrant, 6€ el plat principal i 3€ les postres.  

Horari
Divendres 6 d'octubre de 20h a 23h.
Dissabte 7 d'octubre de 13h a 15.30h i de 20h a 23h. 
 

Darrera actualització: 28.09.2023 | 10:36