Vallromanes s’adhereix a la campanya ‘Diposita aquí el teu masclisme’

Dimecres, 4 de novembre de 2020 a les 13:45

L’Ajuntament s’ha sumat a la campanya “Diposita aquí el teu masclisme”, impulsada per l’Institut Català de les Dones. Operaris de la Brigada municipal han enganxat adhesius amb aquest lema a diverses papereres del municipi per sensibilitzar la ciutadania contra el masclisme i erradicar-lo.

Des de l’Institut Català de les Dones s’apunta que “reconèixer el masclisme i desmuntar-lo llençant-lo simbòlicament a les papereres és important donat que no podem lluitar-hi en contra si primer no és reconegut.”

Dia contra la violència masclista

Amb motiu de la commemoració del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, que se celebra el 25 de novembre, el Casal de Cultura ha programat per al dissabte 14 de novembre (18 h) la representació teatral 3,2,1...Zero, que aborda el maltractament masclista. L’obra, de la companyia La Jarra Azul, està dirigida per Òscar García, qui ha estat tècnic de Cultura de l’Ajuntament de Vallromanes. El preu de l’entrada és de 3 € i es pot adquirir mitjançant la plataforma en línia Entrapolis. La representació ve condicionada per les mesures establertes per la Generalitat de Catalunya per la COVID-19.

 

Darrera actualització: 04.11.2020 | 13:51