Vallromanes participa en el Gran Recapte d’Aliments

Dimarts, 17 de novembre de 2020 a les 10:25

Vallromanes torna a sumar-se per cinquè any consecutiu al Gran Recapte d’Aliments, que ha començat aquest dilluns i es perllongarà durant tota la setmana, fins diumenge al matí. Aquest any, hi participen sis establiments del poble, tots ells amb productes d'alimentació: Queviures Guàrdia-Cal Barber, Condis. Farmàcia Guanter, Ca la Pilu, Videoespai i Forn de Pa Maria.

A causa de la pandèmia, enguany el funcionament de la campanya és diferent ja que no es poden manipular els aliments. Els comerços adherits posen a la venda tiquets solidaris de tres euros. L’import recollit es lliurarà a Càrites Parroquial de Vilanova de Vallès (El Rebost Solidari), que posteriorment bescanviarà per productes als mateixos comerços participants del nostre poble. Els aliments es distribuiran entre les famílies necessitades de Vallromanes i de Vilanova del Vallès. El canvi de format d’enguany permet que aquest any també es puguin repartir productes frescos i plats cuinats.

Aquest any, el grup de voluntariat farà tasques informatives. Per mantenir les distàncies de seguretat que marquen les autoritats sanitàries, se situarà a la Plaça de l’Església.

Darrera actualització: 17.11.2020 | 10:27