VALLROMANES MUNICIPI COMPROMÉS AMB LA DEMOCRÀCIA DIRECTA

Dilluns, 17 de setembre de 2018 a les 12:00

Dins del marc de l´Associació Catalana de Municipis, l´alcalde de Vallromanes, Sr. David Ricart i Miró, formarà part de la Comissió de descoberta de bones pràctiques en democràcia directa, que viatjarà a Suïssa del 17 al 20 de setembre.

La Comissió  comptarà amb un total de 33 participants, entre alcaldes i representants de l´ACM i la Diputació de Barcelona.

L´objectiu del viatge és, conèixer de la mà de prestigioses personalitats de la política suïssa bones pràctiques en democràcia directa a nivell local.

 

El programa inclou reunions amb: Yulia Babuzhina, Human Rights Officer, l´alcalde de Ginebra, Sami Kanaan; Thomas Göttin, director del Politforum Käfigturm i ex-president del Parlament de la Ciutat de Berna  i Bruno Kaufmann, co-president del Global Forum on Modern Direct Democracy i director de cooperació internacional de la SWISS Democracy Foundation.

 

Addicionalment, la Comissió es reunirà amb els polítics catalans exiliats a Suïssa i es realitzarà un sopar-trobada amb polítics suïssos interessats en el cas català.

El cost del viatge de l´alcalde de Vallromanes està íntegrament finançat pel Consell Comarcal.

 

Darrera actualització: 17.09.2018 | 11:56