Vallromanes lliura als hospitals de Granollers i de Terrassa 60 bates i 250 gorres sanitàries

Diumenge, 12 d’abril de 2020

L’Ajuntament de Vallromanes ha lliurat aquesta setmana 60 bates i 250 gorres a l’Hospital General de Granollers i a l’Hospital de Terrassa, confeccionades pel grup d’una seixantena voluntaris de Vallromanes, Vilanova del Vallès i Santa Maria de Martorelles, coordinat pel consistori vallromaní.

Aquest és el primer material que l’Ajuntament dona directament als hospitals. Fins ara, la xarxa de voluntariat, creada a mitjan mes de març, ha estat fent mascaretes i bates per a l’empresa fabricant d’articles sanitaris Robin Hat, a qui aquesta setmana ha entregat 150 bates també destinades a hospitals. L’Ajuntament s’encarrega de la gestió dels materials, entrega a les cosidores, recollida i lliurament a Robin Hat per a la seva esterilització i posterior repartiment als centres sanitaris. Fins a aquest dijous, 9 d’abril, l'Ajuntament ha lliurat més de 2.300 mascaretes.

Amb aquesta segona línia d’actuació, proporcionar directament bates i gorres als centres sanitaris, el Consistori s’ocupa d’adquirir el material, repartir-lo entre la xarxa de voluntariat per a la confecció, recollir els articles cosits i donar-los als hospitals. També s´està esterilitzant ja part del material que anirà a residències, a l’Àrea Bàsica de Salut i a la població.

Darrera actualització: 14.04.2020 | 11:12