Vallromanes iniciarà al gener el procés del Pla estratègic 2033

Dimecres, 16 de desembre de 2020 a les 09:15

L’Ajuntament iniciarà al gener el procés per elaborar el Pla estratègic de Vallromanes 2033, un full de ruta que marcarà el camí a seguir per tenir el model de poble desitjat, consensuat amb la ciutadania. El 2033 coincideix amb la commemoració del centenari de la constitució de Vallromanes com a municipi.

Al gener començaran les jornades de debat per decidir, entre altres, el desenvolupament urbanístic que es vol, l’oferta d’habitatge, els serveis, les activitats, el transport o com es vol cuidar el medi ambient. Per formar part d’aquestes sessions, caldrà apuntar-s’hi (se’n donaran els detalls en pròximes comunicacions).

El procés, subvencionat íntegrament per la Diputació de Barcelona, finalitzarà al juliol de 2021 amb un document que marcarà el camí a seguir per aconseguir el poble consensuat.

Identitat visual

La identitat visual del Pla estratègic de Vallromanes 2033 està formada pel símbol de l’Agenda 2030 (el cercle amb els colors dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)) acompanyada del missatge a vallro tu manes. L’alcalde, David Ricart, assenyala que amb aquest disseny es pretén “apoderar la ciutadania, la veritable protagonista d’aquest procés, que és la que decidirà quin futur volem per als propers anys, i alhora plasmar el nostre compromís amb l’Agenda 2030”. L’alcalde subratlla que el ventall cromàtic dels ODS “també reforça la idea que estem davant d’un procés participatiu, que entre tots i totes dibuixarem el futur que volem per a Vallromanes”, idea que es referma amb l’eslògan del Pla estratègic: El futur no és el que passarà, és el que farem que passi.

El disseny ha estat elaborat per l’empresa vallromanina Estudi Gràfic Vicenç Prims.

Darrera actualització: 16.12.2020 | 13:08