Vallromanes i Vilanova posen fil a l’agulla per unir els dos municipis amb un carril bici i de vianants

Dimecres, 9 d'octubre de 2019 a les 13:00

L’equip de Govern de Vallromanes (MxV-ERC i IVALL) i el de Vilanova del Vallès s’han reunit aquest dimarts, 8 d’octubre, a Vallromanes per tractar diferents temes que afecten els dos municipis i crear sinergies de treball en diferents àmbits per millorar la resposta a les necessitats dels seus vilatans. Entre les qüestions, s’ha abordat la creació d’un carril bici i de vianants, proposta recollida al programa de l’executiu vallromaní per al mandat 2019-2023.

Els dos governs locals han acordat signar un conveni per dur a terme conjuntament la redacció del projecte i la seva execució, que partirà de Vallromanes i finalitzarà al Pavelló de Vilanova del Vallès, passant per l’institut d’aquest municipi. La previsió dels dos consistoris és que la redacció se’n faci el 2020.

Altres temes

Durant la reunió, els dos ajuntaments també han abordat la importància d’intensificar el treball coordinat dels dos cossos policials en un moment en què la delinqüència es desplaça amb rapidesa. Els dos governs també han valorat molt positivament els dispositius policials conjunts, que han donat molt bons resultats en l’àmbit preventiu.

D’altra banda, durant la sessió també els dos consistoris han refermat el seu compromís de compartir recursos en matèries com l’ocupació (borsa de treball comuna) i joventut, atenent la mobilitat dels seus veïns i veïnes entre les dues localitats.

Darrera actualització: 09.10.2019 | 13:40