Vallromanes farà mascaretes gratis per als centres sanitaris

Dijous, 19 de març de 2020 a les 18:00

El grup de voluntaris creat per ajudar els col·lectius més necessitats i vulnerables en aquesta situació d’emergència sanitària, coordinat per l’Ajuntament de Vallromanes, col·laborarà amb l’empresa Robin Hat i farà mascaretes gratis per als centres sanitaris. El Consistori vallromaní dirigirà tot el procés: des de la recollida de material a la companyia fins al lliurament del producte final per a la seva distribució.

Per dur a terme aquesta acció solidària, l’Ajuntament busca persones voluntàries que disposin de màquina i sàpiguen cosir. Els veïns i veïnes que estiguin interessats a participar-hi han d’escriure un correu electrònic a vallromanes@diba.cat, on hauran d’indicar el seu nom, cognoms i telèfon mòbil. L’Ajuntament lliurarà el material a casa dels voluntaris, els recollirà les mascaretes cosides i els donarà les especificacions per fer-les d’acord amb els protocols sanitaris, establerts per l’empresa fabricant.

D’aquesta manera, l’Ajuntament posa en marxa les accions amb el voluntariat, una de les mesures municipals complementàries a les generals després de la declaració de l’Estat d’Alarma (pots llegir el Comunicat de l’Ajuntament de 15 de març de 2020 en aquest enllaç).

Darrera actualització: 02.04.2020 | 10:04