Vallromanes commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia

Dilluns, 17 de maig de 2021 a les 11:30

Vallromanes s'adhereix un any més a la commemoració del Dia Internacional contra la LGTBIfòbia, que se celebra avui  dilluns 17 de maig.

L’Ajuntament ha penjat al balcó de l’edifici consistorial la bandera de l’arc de Sant Martí, símbol del col·lectiu LGTBI, en senyal de compromís per tal de condemnar i alhora donar resposta a tota situació de discriminació, prejudici, rebuig, injustícia i hostilitat envers les persones per la seva identitat de gènere i/o orientacions sexuals i afectives.

L’adhesió a la commemoració referma el compromís del govern municipal per avançar i aconseguir plenament la no discriminació entre les persones. En aquesta línia, l’Ajuntament ha anat treballant en els darrers anys en polítiques d’igualtat. Actualment compta amb un Pla d’igualtat de gènere, que va ser aprovat definitivament pel Ple al gener de 2019.

L'Organització Mundial de la Salut va eliminar l'homosexualitat de la llista de trastorns sexuals l’any 1990 i va adoptar la data del 17 de maig com a Dia Internacional de la lluita contra l'Homofòbia (lesbofòbia i gaifòbia), la bifòbia i la transfòbia.

Darrera actualització: 17.05.2021 | 10:22