Vallromanes celebra la Diada Nacional de Catalunya 2023

Dilluns, 11 de setembre de 2023

L’Ajuntament, partits polítics, associacions i entitats del municipi han participat aquest migdia en la tradicional ofrena floral al monument commemoratiu de la plaça Onze de Setembre. L'acte ha estat presentat i conduït per Eugènia Oliveras, productora i presentadora del programa Món Global de Ràdio Vallromanes, i ha comptat amb la participació de la Coral de Vallromanes.

La primera ofrena floral dipositada ha estat la de l’Ajuntament. Seguidament, han fet les seves ofrenes Més per Vallromanes-Esquerra (MxV-ERC), Gent de Vallromanes (GdV), ARA Vallromanes Pdcat (ARA-PdeCat) i Junts per Vallromanes (JxV), l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), l’Associació de la Gent Gran, l’Associació de Dones La Brúixola, l'Associació de Veïns de Can Palau, En Clau de Gòspel, el Club Petanca Vallromanes, Ràdio Vallromanes, Arquers de Vallromanes, Vallromanes Escacs Club, i l’Associació Cultural Solstici.

Enguany, s’ha tornat a apostar per fer l’ofrena amb flors en test per tal de ser replantades als jardins del municipi.

Manifest institucional

Durant l'acte institucional, l’alcalde, Jordi Pereda, ha fet la lectura del manifest de l'Associació Catalana de Municipis (pots llegir-lo aquí).

Un any més, els vallromanins i vallromanines han pogut cantar l'himne Nacional de Catalunya, Els Segadors, amb la Coral de Vallromanes. La formació vallromanina, sota la direcció de Jose Rodriguez Fernandez, també ha interpretat "L'Àvia" de Joan Brugués i "L'havanera del Vallès" de Vicenç Olivé.

Minut de silenci per les víctimes del Marroc i Montmeló

Abans d'iniciar l'acte de commemoració de l'11 de setembre, tots els assistents han guardat un minut de silenci en senyal de condol i solidaritat amb les víctimes i familiars del terratrèmol del Marroc, i per les víctimes i familiars de l'atropellament mortal de tren a Montmeló el passat diumenge.

Darrera actualització: 11.09.2023 | 13:45