Vallromanes aposta per la DO Alella

Dimecres, 19 de setembre de 2012
El municipi ha acollit la presentació de la III Setmana del vi DO Alella amb la voluntat de consolidar i promocionar l'oferta gastronòmica de qualitat.

La presentació de la III Setmana del vi DO Alella ha tingut lloc a l'Hotel Can Galvany de Vallromanes i hi ha assistit l'alcaldessa del municipi, Mariluz Muñoz, el regidor de promoció econòmica, Josep Maria Garcia, el president del Consorci DO Alella, Andreu Francisco, i la gerent del Consorci, Alejandra Lara. Mariluz Muñoz ha afirmat que Vallromanes vol potenciar el sector turístic i mostra tot el seu recolzament a la Denominació d'Origen Alella. A més, també ha agraït al director de l'Hotel Can Galvany, Joan Ibarra, la seva col·laboració i l'aposta que fa l'establiment pels productes de proximitat. El regidor de promoció econòmica, Josep Maria Garcia, ha explicat que Vallromanes és una població compromesa amb la DO Alella i amb la gastronomia de qualitat, ja que organitza també una Mostra Gastronòmica que es preveu que aquest any guanyi adeptes. Per la seva banda, el president del Consorci, Andreu Francisco, ha agraït el recolzament de Vallromanes i ha afirmat que el municipi disposa d'una molt bona oferta de restauració i molts punts d'atracció per poder moure's pel territori. 

Aquesta és la tercera edició de les jornades del vi d'Alella i s'iniciaran el divendres 21 de setembre i finalitzaran el diumenge 7 d'octubre. En aquesta ocasió, hi participen divuit municipis que oferiran un total de seixanta-set activitats. A Vallromanes, el divendres 21 de setembre a les 21h el Restaurant Sant Miquel oferirà un Menú degustació "La Pansa Blanca de Marquès d'Alella i Parxet", un sopar-maridatge de sis plats amb vins i caves elaborats amb la varietat Pansa Blanca. I el dissabte 6 d'octubre l'Hotel Can Galvany durà a terme un Taller gastronòmic d'alta cuina i un dinar degustació amb maridatge a partir de les 12h. El taller gastronòmic anirà a càrrec de l'equip de cuiners del restaurant Sauló que ensenyaran a fer tres aperitius amb tècniques d'alta cuina com ara esferificacions, escumes, etc. Per a participar a les dues activitats, cal fer reserva prèvia.

Podeu consultar totes les activitats de la III Setmana del vi DO Alella en el següent enllaç: III Setmana del vi DO Alella 

Darrera actualització: 6.02.2017 | 16:59