Tot a punt per a la Festa Major Sant Miquel 2022

Divendres, 16 de setembre de 2022 a les 19:11

Del 24 de setembre al 2 d'octubre.

Després de dos anys de pandèmia, finalment es pot tornar a celebrar la Festa Major amb normalitat, tot i que sense abaixar la guàrdia i amb la màxima prudència. Enguany s’han volgut fusionar els dos esdeveniments més importants: la Festa Major de Sant Miquel i els Tastets que coincideixen temporalment.

Serà una Festa Major amb més d’una trentena d’actes amb la voluntat que fomentin les relacions entre els veïns i veïnes del poble i que recupera elements tradicionals com la botifarrada, la xocolatada infantil, els jocs tradicionals, el sopar de cabàs i el ball, i alhora innova apostant per les noves tecnologies, amb la gimcana interactiva o el mapping (projecció d’imatges i/o d’animacions sobre una façana). Pels joves hi haurà l’esperada Zombie Survival, la Holi Party i la Nit Jove amb Wateke On Tour 2022, amb Punt Lila, entre d’altres. Cal destacar l’espectacle de teatre “Cartes d’amor“ del Casal de Cultura, un clàssic modern de l’autor Albert Ramsdell Gurney que encara avui es representa en teatres de tot el món, reinterpretat per Lloll Bertran i Àlex Casanovas. El pregó anirà a càrrec dels col·laboradors i locutors de Ràdio Vallromanes.

Un any més, l’Ajuntament vol agrair la col·laboració de les entitats locals que s’hi han sumat organitzant activitats com els concerts de Gòspel i de la Coral de Vallromanes, la melé de petanca, el partit femení d'handbol, el tir amb arc, el torneig d’escacs, i la segona edició de la nocturna Trinxavambes Xtrail.

Pots consultar el programa íntegre aquí.

Inscripcions Survival Zombie: https://forms.gle/B5QS85cPwfa8k2Kw8 
Inscripcions Torneig Ping-Pong: https://forms.gle/hGZw8wS6P7EXA2jf8 

 

 

Darrera actualització: 16.09.2022 | 12:53