Tens entre 16 i 22 anys i estàs buscant feina?

Dilluns, 27 de maig de 2024

L’ Anem per Feina (AxF) 2024 té com a objectiu acompanyar-te en la cerca de la teva primera feina a través de formacions, tallers i visites a empreses. Aquest projecte pretén apropar el jovent al teixit productiu i comercial del municipi, oferint la possibilitat de conèixer l’actual mercat de treball.

  • Curs de Gestió de magatzem i atenció al client , de l’1 al 5 de juliol de 10.00 a 14.00h a l’Spai Jove de Vilanova del Vallès, on els alumnes coneixeran les habilitats essencials necessàries per a una gestió efectiva del magatzem, així com per a una interacció positiva amb els clients.
  • Taller de recerca de feina i drets laborals, 9 de juliol de 10.00 a 12.00h a l’Spai Jove de Vilanova del Vallès, per conèixer els canals, eines i recursos per a la recerca activa de feina. I informació sobre drets i deures laborals, tipus de contractes, que es el salari, conceptes d’una nòmina i conceptes bàsics de la relació laboral.
  • Visita empreses, 10 i 11 de juliol. Visita a les empreses del municipi dels sectors productius més destacats per a que els alumnes coneguin que valoren les empreses a l’hora de seleccionar al personal i quina es la formació i experiència requerida.
  • Alta borsa de treball i orientació laboral, inscripció en el servei local d’ocupació, servei d’intermediació laboral i orientació per a la recerca de feina.
Darrera actualització: 30.05.2024 | 09:17