S’inicia la redacció del projecte executiu per a la instal·lació de plaques solars al Casal de Cultura

Dilluns, 8 de març de 2021 a les 12:06
  • L'alcalde, David Ricart, i personal tècnic de l’Ajuntament es van reunir dijous 4 de març amb l’empresa redactora del projecte executiu, finançat per la Diputació de Barcelona i fons FEDER.

 

Vallromanes és un dels municipis de la demarcació de Barcelona que rebrà el finançament per a la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques d’autoconsum a un equipament municipal.  El lloc on es col·locaran serà al Casal de Cultura.

Vallromanes forma part del Pacte dels Alcaldes i les Alcaldesses pel Clima i l’Energia, que té entre els seus compromisos la reducció com a mínim d’un 40% les emissions del CO2 per a l’any 2030. En els darrers anys, l’Ajuntament ha treballat per pal·liar el canvi climàtic i ha dut a terme accions per millorar l’eficiència energètica, com la substitució d’un miler de lluminàries de la via pública a tecnologia led. També ha incorporat beneficis fiscals en l’Impost sobre Construccions, Instal·lacions i Obres (ICIO) i en l’Impost sobre Béns Immobles (IBI) per la instal·lació de sistemes per a l’aprofitament tèrmic o elèctric de l’energia solar.

Darrera actualització: 08.03.2021 | 12:54