Setmana Internacional del Compost (del 7 al 13 de maig)

Dijous, 4 de maig de 2023 a les 11:11

A partir del proper diumenge 7 de maig i fins al 13 de maig se celebra la Setmana Internacional del Compost (International Compost Awareness Week – ICAW2023) amb el lema “Sòls sans i aliments més saludables...Compost!” una cita anual que se celebra en diferents països per informar i promoure l'ús del compost, explicar d'on prové, com s'ha d'utilitzar i quins són els seus beneficis.

En el marc d’aquesta setmana, del 9 al 13 de maig, els usuaris i les usuàries de les deixalleries podran disposar de compost gratuït per als seus horts i jardins particulars. Cada persona podrà accedir a 50 litres de compost, el que equival a dues galledes, cada vegada que utilitzi la deixalleria i fins que s’exhaureixin les existències.  

Amb aquesta campanya i sota la marca COMPOSTVO es vol fomentar l’ús del compost provinent de la recollida selectiva de la fracció orgànica i recompensar la ciutadania el seu esforç per separar-la a casa de forma correcta facilitant així que se’n pugui obtenir compost i biogàs.

Més informació a: https://cresidusvo.cat

Darrera actualització: 04.05.2023 | 11:11